23 mei, 2023
  sdf20 testmei, 2024

   Een performant TMS systeem dat de juiste inzichten biedt om snel en rendabel te kunnen werken. Dat is wat je als container transporteur nodig hebt om de vele uitdagingen het hoofd te bieden.

   Al meer dan 10 jaar bouwen we samen met onze klanten en ons team aan een compleet transport management systeem. We investeren continu in nieuwe ontwikkelingen en we stellen je dan ook graag onze nieuwste versie van Go4TMS voor containertransport voor.

   Dinsdag 23 mei 2023

   8u-10u (gratis ontbijt)

   Atlantic House
   Noorderlaan 147/30
   2030 Antwerpen

   Kom op dinsdag 23 mei naar onze ontbijtsessie en ontdek de vele voordelen van ons future proof TMS platform:

   Go4TMS is ontwikkeld op het Microsoft Dynamics 365 Business Central platform en is een 100% web-gebaseerde TMS oplossing.

   Met flexibel instelbare schermen en configuratie-mogelijkheden past Go4TMS zich perfect aan de noden van nationaal en internationaal containertransport aan.

   De sterk visuele container planning tool geeft planners op elk moment het juiste overzicht om opdrachten snel en efficiënt uit te voeren.

   De specifiek ontwikkelde functionaliteiten voor doktransport zoals container swap & re-use besparen je veel manueel werk.

   Met de nieuwe module ‘Secure Container Release’ verlopen je administratieve processen een stuk eenvoudiger.

   Wat staat er op het programma?

   • Een demo van Go4TMS met focus op de functionaliteiten voor container transporteurs.
   • Advies van Joeri Lyssens en Luc van Put, experten in TMS systemen voor de logistieke sector.
   • Het uitwisselen van ervaringen met andere beslissingsnemers uit de sector.
   • En niet te vergeten: een heerlijk ontbijt in ons prachtig kantoor midden in het havengebied!

   Founding partner, Joeri Lyssens richt zich als CTO op de verdere ontwikkeling van onze transport software. In het verleden was Joeri niet alleen Navision consultant en TMS implementator, hij heeft ook een ruime project management ervaring en doorgedreven kennis van de logistieke processen.

   Luc van Put is sales & marketing manager bij Go4Logistics. Luc is al meer dan 15 jaar actief in de software wereld. Hij is gebeten om bedrijven efficiënter te laten werken dankzij IT-systemen. Luc heeft een jarenlange ervaring in de transport & logistieke sector en is expert in TMS systemen.

   WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner