11 jan, 2022

Medewerker in de kijker: Stephen Puls, TMS Consultant

11 jan, 2022

In de rubriek ‘medewerker in de kijker’ vertelt een collega wat hem/haar drijft bij Go4Logistics. Deze keer is het de beurt aan Stephen, TMS consultant bij Go4Logistics.

 

Gevarieerd klantenbestand 

Stephen startte bijna 5 jaar geleden bij Go4Logistics als TMS consultant. Hij kwam uit de wereld van transport & logistiek en zijn ervaring als preplanning administrator en barge planner kwam dan ook heel goed van pas. Wat hem vooral aanspreekt in de job is dat hij nu zelf transport bedrijven kan helpen om efficiënter te werken. Vroeger werkte hij zelf als planner, vooral in Excel en dat bracht de nodige obstakels met zich mee. Met het transport software programma Go4TMS kan hij nu voor zijn klanten het verschil maken.

Wat Stephen ook zo leuk vindt aan zijn job is dat hij verschillende soorten klanten heeft. “In mijn klantenbestand zit oa. VRD, gespecialiseerd in de distributie van doe-het-zelfmateriaal. Daarnaast werk ik voor Anaco, actief in de binnenvaart, maar ook voor Kiko Trans, een container transporteur. Ik vind die afwisseling heel boeiend, het geeft mij veel energie om voor elke klant de gepaste oplossing te vinden.”

 

Nieuwe dingen mogen doen

Stephen krijgt daarnaast ook de kans om dingen bij te leren bij Go4Logistics. Zo heeft hij recent zijn Ultimo certificaat behaald. Daar is hij terecht heel trots op, want hiervoor heeft hij een stevig opleidingsparcours moeten doorlopen.

Go4Logistics is in 2021 een partnership aangegaan met Ultimo waardoor we hun Enterprise Asset Management (EAM) Cloud platform mogen implementeren in België. Door de samenwerking helpen we bedrijven met de opvolging van al hun assets, zoals het tijdig inplannen van onderhoud waardoor de uitval van assets wordt vermeden. “Meer en meer transporteurs voelen de nood om het onderhoud van hun assets in een programma te beheren. Nu ik zelf de opleiding bij Ultimo heb gevolgd, kan ik bedrijven hierin begeleiden. Het is ook een materie die mij enorm interesseert en waarin ik me nog verder zal verdiepen”, vertelt Stephen.

 

Multicultureel team

“Het Go4Logistics team is een multicultureel team, met ongeveer zes verschillende nationaliteiten. We schieten goed met mekaar op en de collega’s zijn altijd bereid mekaar te helpen. En dat maakt het voor mij heel uniek.
Iedereen wil er écht voor gaan. We willen allemaal Go4TMS beter maken, klantvriendelijker maken. En dat maakt dat we zo’n hecht team zijn”, besluit een tevreden Stephen.

 

Wil jij ook meer te weten komen over de Go4Logistics familie? Hou dan onze volgende e-newsletter in de gaten.
Nog geen abonnee? Schrijf je dan nu gratis in voor de nieuwsbrief.

«
»