FACTURATIE SOFTWARE

All in one systeem

Duurt het facturatieproces altijd langer dan verwacht? En worden er toch nog fouten gemaakt?
Met Go4Invoicing maak je snel en foutloos facturen op.

Facturatie software voor transport

Stel makkelijk tarieven in
Kies uit de vele manieren om tarieven te definiëren, bijvoorbeeld geldig voor meerdere klanten of uniek. Ook je afspraken met leveranciers worden centraal beheerd. Het systeem berekent vervolgens alle tarieven automatisch aan de hand van een uitgebreide set berekeningsmethoden. Zo krijg je snel inzicht in de opbrengsten en kosten op operationeel vlak.

Doe verkoop- én aankoopfacturatie
Je volledige facturatie doen in Go4TMS? Dat kan! Het systeem controleert eerst of er additionele opbrengsten of kosten zijn zoals extra laden en/of lossen, wachturen, enz…. Je bepaalt zelf hoe vaak je factureert en je hebt de keuze om het proces volledig automatisch te laten verlopen of een extra controle in te bouwen.

Je volledige boekhouding in hetzelfde systeem
Het boeken van een factuur leidt zonder enige interventie tot het correct boeken op de grootboekrekeningen in je Dynamics 365 Business Central boekhouding. Een uitgebreid dimensie systeem laat toe om financiële analyses uit te voeren zodat je een goed inzicht krijgt in de kosten en opbrengsten.

Pre-facturatie klanten

Te factureren bedragen worden klaargezet zodat op eenvoudige wijze kan worden gefactureerd. Als je klant zelf de facturatie aanstuurt, kunnen de te factureren opdrachten via een Self-Billing of pre-facturatie proces worden geselecteerd en vervolgens gefactureerd.

Pre-facturatie leveranciers

De externe kosten van onderaannemers kunnen eveneens op een factuur worden verzameld (ter controle). De kosten kunnen ook proactief via een facturatievoorstel worden doorgestuurd met een pre-facturatielijst naar de onderaannemer en eenvoudig worden verwerkt bij ontvangst van de aankoopfactuur.

Boekhoudmodule 

In de financiële module van Business Central kan je je complete financiële administratie verzorgen en beschik je standaard over heel wat functionaliteiten: financiële grootboeken, verkoop, BTW-aangifte, consolidatie,… Als je werkt met een extern boekhoudkantoor, dan kan je hen gratis toegang geven tot je boekhoudsysteem.

Automatiseer je financiële boekhouding

Het Document Capture systeem dat deel uitmaakt van Go4TMS vermijdt al het manueel werk. Van het ontvangen en registreren van documenten over het matchen van inkooporders, tot het goedkeuren, boeken en ophalen van eerder verwerkte documenten.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

“Het elektronisch verwerken bespaart de boekhouding niet alleen veel tijd, de medewerkers hebben nu van overal toegang tot alle facturen.”

Manuela Straatman | CEO, Anaco

Wil je ook snel en foutloos facturen opmaken?
We tonen graag hoe dit kan tijdens een gratis demonstratie.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner