KLANTEN

Mooie getuigenissen van blije klanten

TRANSPORT MANAGEMENT SYSTEM GO4TMS ONDERSTEUNT AMBITIEUZE GROEI BIJ XWIFT

Xwift is gespecialiseerd in express transport van goederen in alle maten en gewichten, doorheen heel Europa. De ambitie van Xwift is uit te groeien tot een top 10 transportbedrijf in België. Het Transport Management System van Go4Logistics ondersteunt hen hierbij.

DELIVER-IT VERTROUWT OP GO4LOGISTICS VOOR DRINGENDE ZENDINGEN

DELIVER-IT uit Mechelen legt zich toe op dringende zendingen via wegtransport en meer bepaald dringende zendingen voor ziekenhuizen. Realtime opvolging en nauwgezette communicatie met de klant zijn key. Het Transport Management Systeem (TMS) van Go4Logistics is hierin een onmisbare schakel.

FUTURE PROOF TMS PAKKET VAN GO4LOGISTICS ONDERSTEUNT GROEI BIJ JETPAK

Jetpak is gespecialiseerd in dringende wereldwijde transporten, door-to-door. Jetpak maakt hiervoor gebruik van vervoer via de weg én de lucht. Tijd en een proactieve opvolging van de zending zijn hierbij cruciaal. Go4Logistics helpt Jetpak met deze uitdagingen.

GO4LOGISTICS MAAKT DIGITALE DROMEN VAN VRD WAAR

Al meer dan 35 jaar is VRD actief in de logistieke sector. VRD is een familiebedrijf dat geeft om zijn medewerkers en klanten. Hun noden staan dan ook centraal in alles wat ze doen. De medewerkers hebben recht op de modernste tools, de klanten op de hoogst mogelijke transparantie over de status van hun goederen. De software oplossingen van Go4Logistics helpen VRD deze ambitie te realiseren.

ANACO VAART EIGEN KOERS, MAAR LAAT ZICH BIJSTAAN DOOR GO4LOGISTICS

Anaco is een familiebedrijf dat al generaties lang actief is in de binnenvaart. De enorme groei van het bedrijf vroeg om een andere manier van werken. Anaco zette volop in op digitalisering en automatisering van zijn administratieve processen. Go4Logistics is hierbij voor Anaco al enkele jaren de ideale partner.

GO4LOGISTICS ONDERSTEUNT GROEI BIJ VAN MOER LOGISTICS

De transport & logistieke dienstverlener Van Moer Logistics stelt hoge eisen aan zijn TMS leverancier. Het transport management systeem moet niet alleen in staat zijn om alle transportdiensten van Van Moer Logistics te ondersteunen, het moet hen ook helpen om de organisatie verder uit te bouwen.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner