BINNENVAART

TRANSPORT SOFTWARE

Waterdichte organisatie van binnenvaart transporten

Ervaar je ook zo’n enorme tijdsdruk tijdens het boeken? En is het moeilijk om de transporten goed te plannen?
Go4TMS zorgt niet alleen voor een vlotte orderverwerking, we hebben ook een planningtool ontwikkeld op maat van de binnenvaart.

Gestroomlijnd orderproces

Gedaan met het manueel werk op papier of in Excel. Met Go4TMS automatiseren we je orderverwerking en bijhorende administratie.

Bovendien wordt de nodige info meteen naar de juiste personen verstuurd.

Door het geautomatiseerd orderproces is er minder kans op fouten en vindt de planner alle info op één plaats.

Planning tool op maat van de binnenvaart

Op het visuele planbord krijg je enerzijds een overzicht van de beschikbare middelen en anderzijds van de te plannen opdrachten.

Je kan de planning per dag of over een langere periode bekijken. Zo zie je snel wanneer een schip vrijkomt. Dubbele boekingen behoren definitief tot het verleden.

Bovendien biedt het planbord nog een hoop extra informatie, zoals cargo details en alle noodzakelijke documenten. Alles heel overzichtelijk op één plek.

Hulp bij de cijfertjes

Ook de facturatie maakt onderdeel uit van Go4TMS. Geen extra werk dus bij het opstellen van de facturen want alle info zit al in het systeem.

Ook je volledige boekhouding kan binnen hetzelfde platform. Wil je toch met je eigen boekhoudsysteem blijven werken, dan kunnen we een integratie voorzien.

Bovendien krijg je dankzij Go4TMS een beter inzicht in je bedrijfsresultaat. Met één muisklik zie je hoeveel je aan een opdracht verdient.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

“Een goed systeem betaalt zichzelf terug. Zonder Go4TMS had ik twee extra personen moeten aanwerven. Op dit moment hebben we met het huidige personeel zelfs nog ruimte om te groeien!”

Manuela Straatman | CEO, Anaco

Wil je ook een waterdichte oplossing voor je binnenvaart transporten?
We tonen graag hoe dit kan tijdens een gratis demonstratie.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner