ONS VERHAAL

Samen werken aan de beste transport software

Onze missie

Onze missie is ervoor te zorgen dat je zo weinig mogelijk zorgen hebt, want als transportondernemer heb je veel aan je hoofd.
We vinden het belangrijk om ons product te verbeteren, elke dag opnieuw.
Verbeteren doen we samen. Samen met onze klanten. Samen met ons team.

Onze ambitie

De beste transport software zijn in de sector
‘The best product you can find ever.’ Dat was het voornemen van Joeri bij het oprichten van Go4Logistics in 2010. Dat blijft ook vandaag de ambitie van elke medewerker, elke dag opnieuw.

Samen met onze klanten (internationaal) groeien
De Belgische transportmarkt blijft onze belangrijkste focus. Maar daarnaast willen we samen met onze klanten stappen blijven zetten in het buitenland en Go4TMS verder implementeren bij hun buitenlandse dochters.

Onze waarden

Passie

We hebben een heel groot hart voor transport én IT. Bovendien maken we dingen die het leven van de ander makkelijker maken, en dat drijft ons enorm! Benieuwd waarom we allemaal zo van onze job houden? Ontdek het hier.

Professionaliteit

Een TMS systeem is het hart van elke transportonderneming. Daar moet je op kunnen vertrouwen, op elk moment van de dag. Ons team van experten gaat elke dag opnieuw voor het beste: een op en top kwalitatief product.

Teamwork

Onze kracht is dat we heel nauw samenwerken. We vinden dit heel belangrijk, want zo weet iedereen meteen wat er wanneer en waarom moet gebeuren. Resultaat: de klant is sneller én beter geholpen.

Respect

Multicultureel en divers: dat is ons team. Respect: dat hebben we allemaal voor mekaar! Voeg daar openheid aan toe en dan weet je dat we een geweldig team zijn!

WAT ZEGGEN ONZE MEDEWERKERS

“Met elke dag weer nieuwe technologische mogelijkheden blijft de transport en logistieke wereld mij verbazen. Ik wil hier elke dag deel van uitmaken.”

Stephen

WAT ZEGGEN ONZE MEDEWERKERS

“Samenwerken met een getalenteerd en gemotiveerd team als Go4Logistics zorgt ervoor dat elke werkdag bijzonder is en me blij maakt.”

Hussam

WAT ZEGGEN ONZE MEDEWERKERS

“Transport fascineert mij enorm, het is een dynamische wereld waar alles snel vooruit moet gaan. Time is money is een regel die nog extremer meespeelt in het vervoeren van goederen.”

Joeri

WAT ZEGGEN ONZE MEDEWERKERS

“Er werken mensen van over de hele wereld bij Go4Logistics. Het respect dat ik voor mijn cultuur krijg, stel ik erg op prijs.”

Usama

Wil je meer te weten komen over ons verhaal?
Contacteer ons en we vertellen je graag meer.