ONS VERHAAL

De beste transport software ter wereld zijn

‘The best product you can find ever.’
Dat was de visie van Joeri Lyssens bij het oprichten van Go4Logistics in 2010. Dat blijft ook vandaag onze ambitie, elke dag opnieuw.
Met onze unieke transport software en onze sterke toewijding aan klanttevredenheid, zorgen we ervoor dat we samen met onze klanten van de transportsector groeien, zowel nationaal als internationaal.

Onze missie

Onze missie is het ontwikkelen van softwareoplossingen voor de transportsector, volgens de hoogste standaarden en boven de verwachtingen van de klant.

We willen onze klanten een toekomst bezorgen zonder zorgen over IT.
Het bouwen van innovatieve en betrouwbare digitale oplossingen, volledig naar wens van de klant, dat is wat ons drijft.

Onze waarden

Passie

We hebben een heel groot hart voor transport en we zijn gepassioneerd om koploper te zijn wat betreft innovatie. We investeren continu in onderzoek & ontwikkeling en we maken gebruik van de nieuwste technologieën. Met de meest geavanceerde en betrouwbare transportsoftware op de markt bieden we onze klanten de mogelijkheid om marktleider te worden.

Professionaliteit

We streven naar operational excellence, in elk aspect van de bedrijfsvoering. Onze focus op professionaliteit reikt verder dan productontwikkeling, en strekt zich uit over onze volledige organisatie, inclusief het functionele team en de support desk. Dankzij de uitzonderlijke prestaties van elk van ons garanderen we de beste gebruikerservaring in de sector.

Teamwork

Dankzij gestroomlijnde processen en best practices werken onze teams heel nauw samen. Iedereen zit steeds op één lijn wat betreft taken, timings en doelstellingen, zodat er snel en effectief actie kan worden ondernomen. Resultaat: je wordt snel en uitstekend geholpen.

Respect

Respectvol omgaan met klanten en het creëren van een omgeving van samenwerking en openheid zijn fundamentele aspecten van onze missie. Door met onze klanten een unieke band van vertrouwen en loyaliteit te ontwikkelen, kunnen we lange termijn oplossingen bouwen, voor zowel huidige als toekomstige uitdagingen.

WAT ZEGGEN ONZE MEDEWERKERS

“Samenwerken met een getalenteerd en gemotiveerd team als Go4Logistics zorgt ervoor dat elke werkdag bijzonder is en me blij maakt.”

Hussam

WAT ZEGGEN ONZE MEDEWERKERS

“Transport fascineert mij enorm, het is een dynamische wereld waar alles snel vooruit moet gaan. Time is money is een regel die nog extremer meespeelt in het vervoeren van goederen.”

Joeri

WAT ZEGGEN ONZE MEDEWERKERS

“Er werken mensen van over de hele wereld bij Go4Logistics. Het respect dat ik voor mijn cultuur krijg, stel ik erg op prijs.”

Usama

Wil je de software achter dit verhaal ontdekken?

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner