ONZE PARTNERS

Sterke partnerships

Ultimo Software Solutions is de leverancier van het nummer één flexibele Enterprise Asset Management (EAM) cloud platform ‘Ultimo’. De software helpt klanten in productie, gezondheidszorg, logistiek, infra en nutsbedrijven met het verhogen van de uptime van assets, het beheren van kosten, het verlengen van de levensduur van assets, het voldoen aan wet- en regelgeving en het waarborgen van een veilige werkomgeving.
Dankzij de uitgebreide logistieke expertise van onze TMS consultants werd Go4Logistics uitgekozen als dé implementatiepartner voor de transport en logistieke klanten van Ultimo in België.

Trimble transformeert de manier waarop de wereld werkt met producten en diensten die de fysieke en digitale wereld met elkaar verbinden. Dankzij vernieuwende technologiën op het gebied van positionering, modellering, connectiviteit en data-analyse kunnen klanten hun productiviteit, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid verbeteren. Van speciaal ontworpen producten tot enterprise lifecycle-oplossingen spelen de software, hardware en service van Trimble een belangrijke rol in de transformatie van uiteenlopende sectoren zoals landbouw, bouw, geospatiale oplossingen, en vervoer en logistiek.
Door de integratie van Go4TMS met de boordcomputer oplossingen van Trimble kunnen de transportopdrachten automatisch worden doorgestuurd naar de chauffeur in de vrachtwagen. Daarnaast wordt ook alle relevante transportinformatie via de boordcomputer teruggekoppeld naar Go4TMS. Indien gewenst kunnen transportdocumenten die de chauffeur scant ook onmiddellijk gelinkt worden aan het juiste klantendossier in Go4TMS.

Transics ontwikkelt en commercialiseert software, hardware en diensten voor de transportsector. De oplossingen van Transics helpen vlootoperatoren om de (kosten)efficiëntie van hun processen op te drijven, elke rit productiever, veiliger en milieuvriendelijker te laten verlopen en hun dienstverlening te verbeteren.
Via een koppeling van Go4TMS met de Transics oplossingen kan de planning op kantoor de ritten van de chauffeurs automatisch doorsturen naar de trucks. De uitgevoerde acties zoals laden, lossen, wachturen,… kunnen real-time opgevolgd worden in Go4TMS door terugkoppeling van de data uit Transics.

Suivo is een Internet of Things en SaaS bedrijf. Suivo combineert op een unieke manier om je workflows te optimaliseren en je vloot, machines, gereedschappen en mensen te beheren. Met trackers, tags en sensoren worden data in het IoT Cloud Platform verzameld. Via een intuïtieve webinterface of mobiele apps kan je alles plannen, beheren en analyseren.
Sinds enkele jaren is Go4TMS gekoppeld met de Suivo Transport App. Deze mobiele transport app werd ondertussen door verschillende van onze klanten in gebruik genomen. Naast het doorsturen en ontvangen van alle belangrijke transportinformatie, kan je ook foto’s of POD’s ontvangen die dan weer geregistreerd worden in het correct transportdossier in Go4TMS.

Onze Go4TMS oplossing kan ook gekoppeld worden met de transportplanningsoftware PTV Route Optimiser – voorheen PTV Smartour. De software ondersteunt je planners bij het combineren van opdrachten tot optimale routes, waarbij het aantal gereden kilometers en de benodigde resources worden gereduceerd. Daarbij wordt rekening gehouden met beperkingen, zoals openingstijden van opritten en verplichte rusttijden van chauffeurs. Onze samenwerking met PTV Route Optimiser wordt enorm geapprecieerd in de distributiewereld.

Continia levert toegevoegde waarde aan gebruikers van Microsoft Dynamics dankzij oplossingen om verschillende soorten administratieve processen effectief af te handelen. Meer dan 900 partners wereldwijd in het ecosysteem van Microsoft Dynamics NAV en Business Central zijn ervaren in het leveren, implementeren en ondersteunen van Continia-oplossingen aan hun klanten.
Door de integratie van het Document Capture systeem met Go4TMS kunnen onze klanten hun financiële processen volledig automatiseren. Van het ontvangen en registreren van documenten, over het matchen van inkooporders, tot het goedkeuren, boeken en ophalen van eerder verwerkte documenten.

T-Mining is een Antwerpse technology startup die maritieme en logistieke processen zoals Secure Container Release veiliger en efficiënter maakt. Dankzij decentrale technologieën zoals blockchain, ontwikkelt T-Mining veiligere en privacy-vriendelijkere oplossingen die gebruik maken van vooruitstrevende concepten zoals onder meer Self Sovereign Identity (SSI).
Ook Go4Logistics wil bijdragen aan een veiliger container transport in de havens. Dankzij de integratie van de oplossing van T-Mining met ons Transport Management Systeem Go4TMS verloopt het container release proces volledig automatisch.

NxtPort is een Data Utility Platform dat gegevens uit verschillende stadia van de toeleveringsketen verzamelt en bundelt. Het beveiligde platform maakt een betere gegevensuitwisseling mogelijk, dus meer transparantie, meer efficiëntie, minder administratie en een betere interoperabiliteit van bestaande platforms.
Ook bij Go4Logistics zijn we voorstander van meer efficiëntie. Daarom werd er een koppeling opgezet met NxtPort in het kader van Certified Pick Up, dat het mogelijk maakt containers op een veilige manier vrij te geven.

WAT ZEGGEN ONZE PARTNERS

“Ik ben blij dat wij met Go4Logistics de eerste Belgische implementatiepartner aan ons partner ecosysteem toevoegen. Als dé lokale specialist in de logistieke markt helpen zij ons om klanten efficiënter te laten werken.”

Marcel Leeflang | Head of Channel Sales, Ultimo

Heb je vragen bij onze partnerships? 
Contacteer ons en we vertellen je graag meer.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner