PLANNING SOFTWARE

Plannen wordt kinderspel

Word je op elk moment van de dag overspoeld met orders?
En wijzigen deze orders ook nog eens in de loop van de dag?
Go4Planning helpt je deze opdrachten optimaal te plannen en op te volgen.

Transparante opvolging van al je transporten

Plan met handige overzichten
De planner krijgt een visueel overzicht met de beschikbare middelen en de uit te voeren opdrachten. Handige tools helpen bij het plannen: drag & drop functionaliteit, een tijdsbalk en kleurtjes die de status van de opdrachten weergeven. Tijdige levering gegarandeerd!

Kies hoe je werkt
Elke planner werkt anders, daarom is onze Go4Planning zo veelzijdig. Je kan de planning niet enkel per dag bekijken maar ook over een volledige week of zelfs langer. Of je werkt met het rittenoverzicht.

Alle info op één plaats
De planner vindt alle relevante informatie over de transportopdracht op één plaats terug: order details, cargo details, equipment info en alle nuttige transportdocumenten. Ook kan je meldingen krijgen als er planning conflicten zijn.

Altijd op tijd

Via de registratie van de gewenste of verplichte levertijd, weet de planning tool automatisch wat eerst moet gepland worden. Go4Planning geeft de juiste inzichten zodat je klanten hun lading op tijd en aan de juiste kwaliteit ontvangen.

Geen lege kilometers meer

De planning tool kan suggesties doen zodat de planner snel de beste combinaties van laad- en losopdrachten maakt. Zo vermijd je lege kilometers.

Routes optimaliseren

Via de integratie van Go4TMS met een route optimalisatie tool, nemen we het puzzelwerk van de planner uit handen. Go4TMS stelt automatisch de meest ideale route voor zodat de planner ruimte krijgt om het transport op andere vlakken te verbeteren.

Real time communicatie met de chauffeur

Door Go4Planning te koppelen met de boordcomputers zien je eigen chauffeurs én de chauffeurs van je onderaannemers de verschillende transportopdrachten op hun scherm. De chauffeur kan op zijn beurt real-time data terugkoppelen zodat de medewerker op kantoor de planning kan bijsturen waar nodig.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

“Dankzij de container planning tool realiseren we de helft meer volume met tweeënhalf fulltime equivalent minder.”

Joris Emanuel | IT Manager, Van Moer

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

“Oorsponkelijk waren er twee planners aanwezig op elk depot, dankzij het stacker screen kunnen zij nu de centrale planning versterken.”

Anja De Block | Administration Coördinator, Van Moer

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

“Met de weekplanning zien de planners nu in één oogopslag de status van alle schepen. Zo zien ze duidelijk wanneer een bepaald schip terug vrijkomt.”

Manuela Straatman | CEO, Anaco

Wil je ook je transporten beter plannen?
We tonen graag hoe dit kan tijdens een gratis demonstratie.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner