04 mei, 2011

  Haal meer uit uw boordcomputer en integreer!

  04 mei, 2011

   Dat is het thema van de vierde editie van het gratis ITT-event van Trimble Transport & Logistics (voorheen Punch Telematix). Een onderwerp waar wij ook bij Go4Logistics sterk in geloven. Reden te meer waarom wij als partner van Trimble aanwezig zullen zijn met een stand op de events in België (12 mei in Elversele nabij Temse) en Nederland (25 mei in Houtem).

   Het integreren van uw administratieve en/of planning software met de boordcomputers in uw vrachtwagen is meer dan alleen maar het uitsparen van tijd of werk bij uw administratief personeel. Door het samenvoegen van de gegevens uit uw diverse systemen en het afstemmen en ‘afpunten’ van deze gegevens ten opzicht van elkaar ontstaat een nieuwe informatie bron in uw bedrijf.

   Deze informatie is belangrijk voor het management ter ondersteuning van de grote en kleine bijsturingen in de werking van het bedrijf. Wij kunnen u rapporten in de diverse formaten aanbieden, maar ook dashboards met KPI bewaking, cubes in Excel, …

   Maar ook uw administratieve en planningsmensen zullen een hoge toegevoegde waarde kunnen verkrijgen uit het samenvoegen van de data. Geen vergissingen meer in het doorgeven van data (nummers, uren, plaatsen,…), steeds real time informatie die wordt aangevuld in de plannings- en administratieve omgeving, proactieve waarschuwingen over opkomende problemen en opportuniteiten.

   Klik hier om u in te schrijven voor het ITT-event in Elversele-Temse (België)

   Klik hier om u in te schrijven voor het ITT-event in Houten (Nederland)

   «
   »