STEL JE TOEKOMST VEILIG
MET ONZE TRANSPORT SOFTWARE

Bij het vergelijken van bedrijfskritische software, kies je best voor een oplossing die niet alleen je huidige behoeften ondersteunt, maar ook rekening houdt met je toekomst. Zorg voor een stevig fundament met software die je in staat stelt sneller te werken en verbindingen te leggen. Blijf de concurrentie steeds een stap voor door het nemen van slimme beslissingen die zowel je bedrijf als de klantentevredenheid een boost geven.

Werk slimmer en sneller

Beheer al je operationele en financiële processen vanuit één complete oplossing in de cloud.
Werk om het even waar, op desktop, tablet of mobiel, met alle functionaliteiten.

Dankzij 15 jaar van ontwikkeling voor de transportsector zit onze software vol ingebouwde intelligentie. Maak er gebruik van en pas het aan aan jouw manier van werken, dankzij flexibele configuraties en no-code interfacewijzigingen.

Optimaliseer je prestaties en verbeter je productiviteit door processen te automatiseren, manuele invoer te elimineren en papierwerk te verminderen.

Van offerte tot betaling

Past zich aan de behoeften van elke gebruiker aan

Centraal documentbeheer

Met Go4TMS beheer je al je bedrijfsprocessen vanuit één complete oplossing:
van quotes, orderbeheer, customer service, over planning, aankoopen verkoopfacturatie tot boekhouding.
 

Connecteer met de wereld

Koppel je bedrijfsgegevens met tools zoals Microsoft Outlook en Excel om de gebruikerservaring en de klantenservice te verbeteren.

Lever op tijd en speel snel in op de dagelijkse veranderingen dankzij real-time communicatie met chauffeurs en onderaannemers.

Verbind klanten, leveranciers en andere belanghebbenden en neem sneller beslissingen dankzij ingebouwde rapporten, dashboards en interoperabiliteit.

Interface met de klant (EDI, API, …)

Communicatie met chauffeurs

Web portal

Neem slimme beslissingen

Gebruik ingebouwde rapporten, Excel of Microsoft Power BI om je cashflow te verbeteren, snel financiële patronen te ontdekken, trends te analyseren en je beleid aan te passen.

Neem betere beslissingen en verhoog je winstgevendheid door rapporten, grafieken en Power BI-gegevens van boekhoud-, verkoop-, inkoop- en operationele teams met elkaar te verbinden. Dankzij deze nauwkeurige inzichten kan je vol vertrouwen beslissingen nemen.

Reageer proactief op de snel veranderende realiteit, krijg meer inzicht in je organisatie en identificeer opportuniteiten.

Ingebouwde rapporten

Export naar Excel

Power BI

Van eenvoudige rapporten tot Power BI-dashboards, Go4TMS biedt je de cruciale inzichten die je nodig hebt om je bedrijf te beheren en bij te sturen.

De uitgebreide integratieopties vermijden dubbel werk en stellen je in staat om belangrijke informatie te delen met andere partijen in de supply chain. 

Maak je klanten gelukkig

Bouw betere relaties op met klanten dankzij vlekkeloze leveringen en foutloze facturatie.

Help klanten met specifieke eisen dankzij uitbreidingen vanuit Microsoft AppSource – Microsofts marktplaats voor professionele toepassingen – of door gebruik te maken van het Microsoft Power Platform.

Deel realtime informatie dankzij koppelingen, het webportaal en de ingebouwde integratie- en communicatietools.

Vlekkeloze leveringen

Real-time informatie

Overtref verwachtingen

Elk type transport heeft zo zijn eigen specifieke kenmerken.
Go4TMS biedt diepgaande functionaliteiten voor verschillende vormen van transport via de weg, het spoor, het water en door de lucht.
 

Klaar voor de toekomst

Geen verouderde systemen meer, maar ontelbare voordelen dankzij schaalbaarheid, automatische updates en robuuste beveiliging. Kies voor software die voortdurend mee evolueert in deze snel veranderende digitale tijden.
Ontwikkel extra activiteiten en breid je bedrijf uit. Profiteer van de schaalbaarheid en flexibiliteit van de oplossing om aan de behoeften van verschillende soorten transport te voldoen en jouw groei te ondersteunen.
Breid wereldwijd uit en voldoe aan de internationale standaarden voor financiële rapportage, lokale vereisten en  privacyregels in meer dan 130 landen en regio’s.

  • Altijd de nieuwste versie
  • Voor elk type transport
  • Internationale conformiteit

“Met Go4TMS hebben we een solide en goed uitgebouwd TMS-systeem waardoor we kwaliteit en flexibiliteit kunnen bieden.”
Liesbeth Van Raemdonck
VRD

“Go4TMS is zonder twijfel een future proof TMS pakket waarmee we nog verder kunnen groeien.”
Gavin Jones
Jetpak

“Ondanks de verscheidenheid en complexiteit van onze transporten, vonden we met Go4Logistics een partner die onze sector kent en met ons meedenkt.”
Serge De Wolf
Trafuco

Mee met het laatste nieuws

Go4Logistics op Transport & Logistics 2023

Van 17 tot 19 oktober vind je ons terug op de Transport & Logistics beurs in Antwerp Expo. Op onze [...]

Je transportplanning wordt kinderspel met de Go4Planning tool

Go4Logistics kent de uitdagingen van elke planner: het binnenstromen van talrijke orders die zo snel mogelijk én zo kostenefficiënt mogelijk [...]

De overstap naar een nieuw ERP/TMS systeem – hoe hoog leg jij de lat?

  © Guus Krabbenborg Vele organisaties over de hele wereld overwegen om in de komende 12 tot 24 maanden op [...]

Blijf op de hoogte

Wil je mee zijn met alle updates rond Go4TMS?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.