12 feb, 2015

  Onze klant Trafuco is verkozen tot Transporteur van het Jaar 2015

  12 feb, 2015

   Onze klant Trafuco heeft de trofee van Transporteur van het Jaar 2015 in de wacht gesleept. De verkiezing van de Transporteur van het Jaar wordt georganiseerd door het vakblad Truck & Business en bekroont elk jaar een transportbedrijf dat sterk opvalt door zijn uitstekend beheer, zijn marktbenadering, zijn sociale aanpak en zijn drang naar vernieuwing inzake veiligheid en milieu.

   De jury was uitermate lovend over Trafuco: “Zelden hebben we een transportfirma gezien met zoveel visie.” Een gewezen winnaar van de prijs heeft na de juryvergadering bekend dat hij niet had kunnen winnen tegen zo’n kandidaat. Dat zegt genoeg over de unanieme lof die Trafuco dit jaar heeft verdiend.

   Marc Van den Broeck, zaakvoerder van Trafuco, was in de wolken met zijn prijs. Tijdens zijn toespraak beklemtoonde hij nogmaals de sterke punten van zijn bedrijf, dat bestaat uit 100% Belgische chauffeurs die vaak door Trafuco zelf worden opgeleid. Daarnaast trachten ze zichzelf op alle vlakken continu te verbeteren en willen ze steeds de beste zijn in hun niche van het vervoer van smeerolies, brandstoffen en chemicaliën.

   Uiteraard zijn we zeer verheugd dat één van onze klanten dergelijke bekroning in de wacht heeft kunnen slepen. We zijn dan ook fier dat we met onze Transport Management Software (TMS) en IT-advies ons steentje hieraan hebben kunnen bijdragen. Van harte proficiat en we kijken alvast uit naar de verderzetting van onze succesvolle samenwerking gedurende de komende jaren.

   www.trafuco.be

   «
   »