18 okt, 2011

  Go4Logistics lanceert eerste TMS systeem in de Cloud

  18 okt, 2011

   Droomt u ook van een systeem om uw transporten beter op te volgen en de kosten onder controle te krijgen en houden? ?Wegen de investeringskosten niet op tegen het voordeel dat u eruit denkt te kunnen halen? Denkt u dat uw bedrijf te klein is voor een volwaardig TMS? Of ziet u op tegen de last van extra servers en alle daarbij horende zorgen?

   Dan biedt Go4Logistics u dé oplossing: een volledig Transport Management Systeem op onze servers (die wij onderhouden, backups van nemen, upgraden, enz…). U betaalt een vast maandelijks bedrag voor het gebruik. U hoeft dus geen dure investeringen te doen in het aankopen van licenties en servers.

   Onder het motto “START-TO-TMS” zorgen we dat u snel aan de slag kan. Wij garanderen u een volledige oplossing zonder zorgen en de opleiding van u en uw medewerkers. Het enige waar u voor moet zorgen is een PC met een internet verbinding.

   Alle standaard functionaliteiten van ons Go4TMS systeem zijn beschikbaar in de cloud. Deze functionaliteiten stellen we graag aan u voor tijdens ons eerste “START-TO-TMS” seminarie op 23 november in onze kantoren te Kontich.

   Klik hier om U in te schrijven voor dit seminarie.

   Verneemt u graag meer over onze TMS in de cloud? Klik hier voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

   «
   »