01 jan, 2012

  Efficiëntie in 2012 verhogen door automatisatie

  01 jan, 2012

   De eerste maanden van 2012 kondigen zich alweer als “uitdagend” aan. Niet alleen moeten we met z’n allen een antwoord zien te bieden aan de alweer dreigende economische problemen, maar ook dienen we onze bedrijven mee te laten evolueren met de steeds grotere behoefte aan informatie van de klanten.

   Een doorgedreven automatisatie dringt zich op zodat ook uw bedrijf mee kan in deze informatie wedloop. Enkele van onze nieuwe klanten hebben hierop de voorbije maanden reeds geanticipeerd, en zullen dan ook begin 2012 opstarten met onze Go4TMS oplossing om hun transporten beter te kunnen beheren en plannen.

   We wensen alvast de bedrijven Expo Logistics, Ivemar, NDB Logistics, 2XL en Transport Boes & Zonen veel succes bij hun nieuwe start in 2012.

   Maar ook onze bestaande klanten beseffen dat hun systemen verder moeten blijven mee-evolueren met hun veranderende business behoeften. Volgend jaar starten we dan ook met nieuwe automatiseringsprojecten om de efficiëntie te verhogen bij Trafuco, DD-trans, ECS European Containers, Van Moer Group, Van Hove & Co en Apton. Wilt u zelf ook uw efficiënte in 2012 verhogen?

   «
   »