15 mrt, 2012

  Ivemar: automatisering in een “snelle” omgeving

  15 mrt, 2012

   Sinds de start van het nieuwe jaar beheert Ivemar zijn transporten, tarieven, facturatie en boekhouding volledig met de Go4TMS suite, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV.

   Ivemar is gespecialiseerd in transporten die een bijzondere zorg vereisen. We denken hierbij aan geconditioneerd vervoer, ADR vervoer en niet in het minst aan leveringen die op zeer korte termijn – soms minder dan een uur – moeten worden opgehaald voor directe aflevering bij de bestemmeling.

   De Go4TMS oplossing geeft Ivemar niet enkel de mogelijkheid een beter overzicht te hebben over de planning. Eveneens kan de communicatie met de klant gedigitaliseerd worden. Maar ook de facturatie – die heel wat “specialekes” bevat – werd voor een groot deel geautomatiseerd. De naadloze aansluiting met de boekhouding beperkt bijkomend administratief en boekhoudkundig werk.

   Go4TMS kan voor vele bedrijven een immense tijdswinst en kwaliteitsverbetering met zich brengen. Go4TMS maakt beheer eenvoudiger en doet tal van administratieve taken automatisch voor U. Time is money! En niet-kwaliteit kost heel veel geld. Een beperkte investering kan voor een aanzienlijke “return” zorgen.

   www.ivemar.be

   «
   »