13 jun, 2018

  Maak jouw transportonderneming fit voor de zomer. Start met Go4TMS!

  13 jun, 2018

   Denk je dat jouw bedrijf te klein is voor een volwaardig Transport Management Systeem (TMS)? De uitdagingen voor een kleine of grote transportonderneming zijn nochtans dezelfde. Je moet er elke dag voor zorgen dat je jouw transporten zo efficiënt mogelijk inplant en daarbij de kosten onder controle houdt. Dus je zorgt er best voor dat je bedrijf ‘fit’ blijft!

   Wat zou je ervan vinden als wij met onze Go4TMS oplossing je hiermee kunnen helpen? Vrees je dat de investeringskost niet opweegt tegenover de voordelen die je er kan uithalen? Met onze Go4TMS cloud oplossing hoef je nochtans geen dure uitgaven te doen in het aankopen van licenties en servers. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor het gebruik van onze Go4TMS in de Cloud en een éénmalige configuratie- en opleidingskost. En wist je dat je jouw investeringskost in een Transport Management Systeem voor 80% kan laten subsidiëren als je bedrijf in Vlaanderen gevestigd is?

   Wij beseffen bij Go4Logistics dat je elke dag opnieuw een strijd moet aangaan om de klantentevredenheid op peil te houden en te verbeteren. Onder het motto ‘START-TO-TMS’ zorgen we dat je snel aan de slag kan en met het gebruik van onze TMS oplossing jouw bedrijfsprocessen kan optimaliseren en dus tijd én geld kan besparen.

   Kies een gezonde toekomst voor jouw bedrijf!

   > Verneem je graag meer over onze Go4TMS? Klik dan hier voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

   «
   »