18 jun, 2018

  Hou je van straffe koffie? Kom dan kennismaken met onze vernieuwde containerplanning!

  18 jun, 2018

   Vanuit het hart van de haven ziet Go4Logistics als geen ander het groeiende belang van het containertransport. Met onze Go4TMS software bieden we bedrijven dé tool om transporten van containers binnen de haven of naar het hinterland correct te registreren en te plannen. Dit zorgt voor een transparante opvolging en een betere controle over de groeiende volumes.

   De vernieuwde containerplanning 2.0 geeft suggesties aan de planners voor het maken van geschikte combinaties, van het binnenbrengen en het afhalen van containers op de terminals, tot het hergebruik van lege containers. Verder biedt de planningstool de nodige flexibiliteit om de transporten verder op te splitsen of uit te breiden met bijkomende acties zoals scanning, douane, weging, enz.  Al deze handelingen kunnen aanleiding geven tot diverse opbrengsten & kosten welke automatisch kunnen berekend worden vanuit de tarievenmodule voor zowel klanten als vervoerders/onderaannemers.

   Go4Logistics organiseert in september een ontbijtsessie om je inzicht te bieden in de talrijke mogelijkheden van de vernieuwde containerplanning. Wij beloven je een inspirerende ochtend met veel nuttige informatie waarbij je je eigen ervaringen kan aftoetsen met sectorgenoten. Kom meeproeven van onze straffe koffie!

    

   > Wil je er graag bij zijn, neem dan contact op met Veerle Goossens, Sales & Marketing Manager Go4Logistics op het nummer 0489/393 885 of via mail vg@go4logistics.be

   >Verneem je graag meer over onze Go4TMS? Klik dan hier voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

   «
   »