09 jun, 2014

  McCann gaat Shortsea transporten beheren met Go4TMS in de cloud

  09 jun, 2014

   Voor het beheren van de ladingen van haar klanten van en naar de UK was het management van McCann op zoek naar een nieuwe software oplossing. De oplossing moet de huidige bedrijfsvoering automatiseren en de verdere groei van het bedrijf ondersteunen. Na mislukte vroegere projecten kwam McCann uiteindelijk bij Go4Logistics terecht. De aanwezige kennis bij Go4Logistics over het Shortsea gebeuren en zelfs de ‘Zeebrugge-business’, alsook de mogelijkheden in de oplossing om verschepingen zowel planning technisch als financieel te beheren, overtuigden McCann om met Go4Logistics in zee te gaan.

   “Door de doorgedreven expertise en kennis over de short-sea business bleek Go4Logistics al snel de partner waarnaar we al lang op zoek waren”, verklaart Geert Vermeire, Managing Director en eigenaar van McCann. “Na een test fase waarbij we enkele weken met het systeem mochten experimenteren, hebben we intussen ontzettend veel zin gekregen in het project.”

   Volgens Joy Vermeire past de keuze voor Go4TMS in de cloud perfect in de cloud strategie van McCann: “Geen eigen servers en software die ten allen tijde beschikbaar is, geen backup of hardware zorgen. Bovendien is de inbegrepen boekhouding – zonder meerkost – een mooie extra integratie.”

   www.mc-cann.be

   «
   »