17 jan, 2018

  Sponsor van de Truck ICT Awards 2018

  17 jan, 2018

   Go4Logistics gelooft sterk in de investering in ICT en de automatisatie van transportbedrijven. We zijn dit jaar dan ook heel trotse sponsor van de Truck ICT Awards als onderdeel van de Transport & Logistics Awards 2018. 🏆

   De winnaar van deze Truck ICT Award wordt een Belgische onderneming die het eigen vrachtwagenpark (meer dan 3,5 ton) beheert en een uiterst doeltreffend ICT-beleid (hardware, software en telecommunicatie) voert.

   De awards worden uitgereikt op donderdag 1 maart in de Nekkerhallen in Mechelen.

   Wie kan deelnemen?

   Ben jij een transportbedrijf dat de voorbije jaren intensief geïnvesteerd heeft in ICT-oplossing voor je transportbedrijf? Geloof jij dat door automatisatie en digitalisering van de verschillende processen je in de toekomst het verschil kan maken en je zo kan onderscheiden van je concurrenten?

   Kortom, ben jij een transportbedrijf die koploper is op gebied van ICT in de transportsector?

   > Stel je kandidaat

   Tijdens de Truck ICT Award worden transportbedrijven die hun eigen efficiëntie optimaliseren in de kijker gezet. Denk maar aan een betere opvolging van de chauffeurs, efficiëntere planning, dubbel werk vermijden, meer transparantie naar de klant door het makkelijker delen van gegevens, …

   Dit komt terug in de mooie IT-projecten van winnaars van de vorige Truck ICT Award-edities. Op deze avond hou je natuurlijk ook een vinger aan pols over wat er leeft en beweegt op vlak van innovatie, automatisatie en digitalisering in de sector.

   Het wordt een heel boeiende avond!

   > Wil je de award-uitreiking bijwonen, samen met ons?

   Onder dergelijke visie en filosofie zetten wij, als Go4Logistics, graag onze schouders. Met onze ICT-systemen dragen we elke dag ons steentje bij tot de automatisering van elk transportbedrijf!

   Neem een kijkje bij onze oplossingen over hoe we dit voor jou kunnen doen. Of spreek ons aan op de Transport & Logistics Awards 2018.

   Tot dan!

    

   «
   »