30 dec, 2017

  2017 in twee woorden: groei en verandering!

  30 dec, 2017
   • Met trots kunnen we zeggen dat Go4Logistics sterk gegroeid is:

   We hebben ons 11-koppig team versterkt met 7 nieuwe enthousiaste medewerkers. Om onze klanten te kunnen blijven bedienen met onze uitstekende service en goed product, zal er ook volgend jaar gezocht worden naar nieuwe medewerkers met diezelfde Go4Logistics-spirit.

   • Onze TMS software is uitgebreid:

   Er werd een nieuwe feature aan ons totaalpakket toegevoegd: de web portal. Deze feature maakt communicatie een pak gemakkelijker en biedt onze klanten de mogelijkheid om hun order mee te laten volgen van begin- tot eindbestemming. Er kan nu onderling en veel directer gecommuniceerd worden, een win-win voor iedere gebruiker.

   • We staan ook nog steeds 100% achter het cloud-idee:

   Zo waren we dit jaar aanwezig op de Directions EMEA in Madrid als Microsoft partner. Daar werd de toekomst en evolutie naar de cloud van Microsoft NAV voorgesteld. Deze cloud, waar alles gegroepeerd samen zit, is via verschillende devices toegankelijk. Go4Logistics en innovatie gaan hand in hand. We houden steeds onze ogen open om mee te zijn met de nieuwste technologieën en zo onze klanten nog beter van dienst te zijn.

   • 2017 stond ook voor verandering met een vernieuwde, eigentijdse huisstijl en website:

   Samen met LAMA zijn we tot een prachtige resultaat gekomen. Nieuwe opvallende kleuren, gebruiksvriendelijke website met een duidelijk overzicht van ons aanbod en een grotere focus op social media. Deze aanpak werd beloond met een stijgende conversie. Om expertise en professionaliteit uit te stralen moet je het roer van je brand soms helemaal durven omgooien.

   • We stonden het afgelopen jaar op twee beurzen:

   Go4Logistics was sponsor van het Groot Logistiek Debat in juni en we stonden met een gloednieuwe stand op Transport & Logistics Antwerpen in oktober. Het was leuk te zien hoe onze frisse stand opviel tussen de andere. We zijn heel tevreden met de interesse van de bezoekers en de vele nieuwe contacten!

    

   Dit was een geslaagd 2017. We kijken, samen met jullie, uit naar wat we met onze transport software in 2018 allemaal kunnen realiseren, zoals steeds met een hart voor de haven.

   Bedankt voor het geloof en vertrouwen in Go4Logistics!

   Op naar een nog beter 2018 :-)

   «
   »