05 nov, 2013

  Transport Poot kiest voor Go4TMS in de cloud

  05 nov, 2013

   Het familiebedrijf Transport Poot & Zoon uit Hoeilaart heeft gekozen voor de Go4TMS in de cloud oplossing van Go4Logistics voor het verder automatiseren van hun administratie en transport planning.

   Sinds enkele jaren zijn de 8-tal vrachtwagens van het bedrijf uitgerust met Trimble carcube boordcomputers. Echter werden de mogelijkheden van deze boordcomputers nog niet ten volle benut. De transport administratie, planning, facturatie en boekhouding gebeurden nog in verschillende losse pakketten, en ook de aansturen van de boordcomputers was hierbij nog niet aan de orde.

   Tijdens hun zoektocht naar een beter software systeem werden diverse oplossingen tegen het licht gehouden, en uiteindelijk paste het schoentje het best met de Go4TMS oplossing van Go4Logistics. “We zijn een klein transportbedrijf, en wensen dus ook niet te investeren in een eigen server”, bevestigt zaakvoerster Els Daemen. “Een cloud gebaseerde toepassing was dus de beste oplossing voor ons. Zowel vanuit ons bureel, als vanuit het magazijn zullen we kunnen inloggen in het systeem.”

   Go4Logistics zal alle software toepassingen vervangen en zorgen dat vanaf nu alle informatie slechts 1 keer zal moeten ingegeven worden. “Naast het plannen van de gewone transporten voornamelijk voor de bouwsector, hebben we met “De Brandhout Shop” nog een tweede activiteit met het aan- en verkopen en leveren van palletten met brandhout. Ook deze gegevens wensen we in hetzelfde systeem te kunnen ingeven om vervolgens de afleveropdrachten te kunnen doorsturen naar de boordcomputers van de chauffeurs”, vult zaakvoerder Didier Poot verder aan.

   Go4Logistics zal bij Transport Poot meteen de allernieuwste versie van Go4TMS op Microsoft Dynamics NAV (Navision) 2013 R2 implementeren. We danken langs deze weg nogmaals Transport Poot voor het vertrouwen en wensen hen alvast veel succes in 2014 met hun nieuwe Go4TMS systeem.

   www.transportpootenzoon.be

   www.debrandhoutshop.be

   «
   »