01 jan, 2014

  Gelukkig nieuwjaar en een succesvol 2014 !!

  01 jan, 2014

   “Een nieuw jaar, een nieuw begin.” Dat is een veel gehoorde spreuk rond de jaarwisseling. Bij Go4Logistics denken we daar anders over. Wij gaan dit jaar gewoon voortdoen zoals we bezig zijn!

   Ook in het nieuwe jaar kijken we er alweer naar uit om zoveel mogelijk nieuwe Go4TMS implementaties te realiseren en vervolgens met voldoening te zien hoe onze klanten efficiënter, sneller, goedkoper hun dagelijkse operationele taken kunnen vervullen.

   Terugblik op 2013

   Als we even terugblikken op het jaar 2013, dan denken we spontaan aan het interessante project bij Anaco, waar we het charteren van binnenschepen in onze Go4TMS oplossing integreerden, met de daarbij horende uitgebreide flow van transport documenten.

   Op 1 januari 2013 ging ook onze klant Van Hove & Co uit Desteldonk van start met de nieuwste versie van Navision en onze Go4TMS. De upgrade werd succesvol afgerond.

   Verder zorgden onze bestaande klanten voor uitdagende projecten om hun bestaande werkwijze verder uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Daarbij denken we onder meer aan de projecten bij ECS European Containers, DD-trans, Right Away en Snack Food Poco Loco.

   Dankzij deze nieuwe projecten konden we ook ons team uitbreiden, een team dat in 2014 opnieuw zal klaar staan voor u.

   Vooruitblik 2014

   Met de implementatie van Go4TMS bij Van Moer Transport & Van Moer Distribution kondigen de eerste maanden van 2014 zich alvast uitdagend aan.

   De vele contacten die werden opgedaan tijdens de beurs Transport & Logistics in Antwerpen zullen ongetwijfeld nog voor nieuwe projecten zorgen. Daarbij zal meermaals onze Go4TMS in de cloud oplossing kunnen worden uitgerold. Transport Poot & Zoon uit Hoeilaart is de eerstvolgende die daarbij aan de beurt is.

   Kortom, 2014 kondigt zich als een veelbelovend jaar aan. De verdere uitbouw van ons team en uitbreiding van onze Go4TMS oplossing met bijkomende modules zal ervoor zorgen dat we ook in het nieuwe jaar opnieuw onze doelen zullen bereiken.

   We wensen u dus van harte een gezond en gelukkig nieuwjaar, en kijken ernaar uit om samen met onze bestaande en nieuwe klanten er een succesvol 2014 van te maken !!

   «
   »