02 aug, 2017

  Vacature Senior .NET Web developer – Transport Planning

  02 aug, 2017

   Als developer zal je samen met de collega’s instaan voor de verdere ontwikkelingen van de web-based Transport Planning, die deel uitmaakt van onze Go4TMS Transport Management Software totaaloplossing.

   Je zal – voornamelijk vanuit ons kantoor in Antwerpen (Noorderlaan) – meewerken aan de product ontwikkeling, zowel in de breedte als in de diepte en maatwerkaanpassingen voor klanten uitvoeren. Hiervoor zal u de nodige specificaties ontvangen en die mee uitwerken tot een oplossing. Af- en toe zal u ook bij klanten langsgaan om te peilen naar hun noden en bevindingen omtrent gewenste aanpassingen en verbeteringen aan de software.

   Rond u heeft u een team met junior en medior .NET developers die u zult ondersteunen en aansturen in hun dagelijks werk, wat u op termijn de doorgroei mogelijkheid tot teamleader kan bieden.

   Profiel

   Wij zoeken een loyale en gedreven persoonlijkheid die gemotiveerd wordt door excellentie en effectiviteit. Uw niet aflatende ijver om de beste oplossing te bieden zal als een rode draad doorheen uw werk lopen.

   U zal bij voorkeur een gedegen kennis hebben van de .NET ontwikkelomgeving, aangevuld met moderne web technologiën zoals HTML5, CSS, AngularJS, JavaScript, JSON.

   In deze functie combineert u de front-end ontwikkelingen met.NET API integraties naar de Microsoft Dynamics NAV (Navision) back-office oplossingen van onze Go4TMS transport management software module. Daarbij zult u ondersteund worden door ons ervaren NAV development team die voor de nodige achterliggende services zullen zorgen.

   Kennis van de logistieke sector en van planningssoftware strekt tot aanbeveling.

   U kan zich behoorlijk uitdrukken (mondeling en schriftelijk) in het Nederlands en in het Engels. Kennis van het Frans en/of andere talen is geen must, maar kan uiteraard altijd van pas komen.
   Aanbod

   Wij bieden U een afwisselende job met veel interactie in een steeds ontwikkelende omgeving. U zal werken in een internationaal samengesteld team waar samenhorigheid en respect belangrijke waarden zijn.

   In uw job zal U steeds op de nodige feedback en ondersteuning kunnen rekenen.

   Hoewel u zal werken in een middelgroot team van een 15-tal personen, zal u deel uitmaken van De Cronos Groep (+4000 werknemers) waar Go4Logistics een dochter van is – en kan u zo meegenieten van de opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden binnen de groep.

   Wij bieden een competitief salarispakket inclusief opleidingsmogelijkheden afhankelijk van uw huidige kennis en ervaring.

   Naar mate uw kennis en ervaring zich verder ontwikkelt, zal uw verantwoordelijkheidspakket uitbreiden.

   «
   »