05 nov, 2012

  Van Hove bevestigt vertrouwen met upgrade van Navision en Go4TMS

  05 nov, 2012

   Van Hove & Co uit Desteldonk besliste in 2006 om in zee te gaan met de transport software afdeling van iFacto, de afdeling die sinds 2010 onder de vlag van Go4Logistics haar koers verder zet. Bestaande klanten zoals Van Hove worden sindsdien nog steeds verder ondersteund.

   Op 1 januari 2007 gingen de gebruikers van Van Hove voor het eerst aan de slag met hun Navision systeem. Na een gefaseerd implementatie traject werden één voor één alle verschillenden soorten transport ingebouwd. Sindsdien worden alle transporten met Navision gepland en gefactureerd. Ook de boekhouding en het personeels- en wagenparkbeheer worden in Navision beheerd.

   Intussen is het Navision platform zowel op functioneel als op technologisch vlak verder geëvolueerd. Van Hove achtte dan ook de tijd gekomen om de Navision omgeving te vernieuwen en opnieuw aan te sluiten op de recentste versie van Navision, die ondertussen de naam Microsoft Dynamics NAV heeft gekregen.

   Marino Maebe, operationeel verantwoordelijke van Van Hove, kijkt alvast uit naar de nieuwe Navision, die vanaf 1 januari 2013 operationeel zal zijn: “Tijdens de voorbereidende fase hebben we de bestaande transport functionaliteit in onze Navision herbekeken en vergeleken met de nieuwe Go4TMS oplossing van Go4Logistics. Go4TMS beschikt over functionaliteiten die in onze huidige toepassing ontbreken, zoals onder meer een module voor documenten beheer, uitgebreidere rapporteringsfunctionaliteiten en de Go4TMS offerte module die ons beter zal toelaten om onze prijsopgaves aan onze klanten op te volgen.”

   We wensen de mensen van Van Hove te bedanken voor het vertrouwen en voor de aangename samenwerking gedurende de voorbije jaren.

   www.vanhove.be

   «
   »