18 jan, 2013

  Anaco gaat binnenschepen charteren met Go4TMS in de cloud

  18 jan, 2013

   Anaco bvba is een familiebedrijf van de Familie Straatman. Deze familie is reeds generaties lang actief in de binnenscheepvaart, meerbepaald in de tankvaart. Sinds de oprichting van Anaco staan ze zelf rechtstreeks in contact met de opdrachtgevers en de eigenaars van de schepen. Elk transport wordt zo snel mogelijk uitgevoerd, maar de kwaliteit en veiligheid van de schepen blijft de prioriteit.

   Voor het automatiseren van de order opvolging, planning, administratie en facturatie heeft Anaco ervoor gekozen om op korte termijn van start te gaan met onze Go4TMS in de cloud oplossing. Zaakvoerster Manuela Straatman heeft een duidelijk doel voor ogen: “Deze automatisatie zal ons toelaten in de toekomst verder door te groeien en meer schepen te kunnen charteren en opvolgen.”

   Dankzij de cloud zullen ze flexibel kunnen werken: op kantoor of op locatie, enkel een internet verbinding is noodzakelijk. Bovendien kan het cloud gebaseerde systeem meegroeien met het bedrijf, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over het onderhouden van de IT omgeving.

   «
   »