08 nov, 2017

  Efficiënter tank-gebruik met Go4TMS

  08 nov, 2017

   Wanneer je een tankwagen actief inzet, wil je die zo kostenefficiënt mogelijk op pad sturen. Overbodige reinigingen zijn daarom een grote streep door de rekening van tanktransporteurs. Op vlak van technologie merken we een grote nood aan een gedetailleerde opvolging van ladingen en de nodige kennis over uiteenlopende stoffen.

   Een uitgebreide databank van de producten die je vervoert, compleet met alle mogelijke naamvariaties , vormt hier het antwoord. Weten of je jouw tank zonder reiniging kan bijvullen, bespaart niet alleen kosten, maar ook tijd. Met Go4TMS kan je de stoffen die je vervoert opslaan in een gedetailleerd systeem dat ook de eigenschappen van die producten bijhoudt. Zo is jouw tankwagen steeds conform met de ADR-regelgeving. Ook wanneer je jouw tankwagens in compartimenten opdeelt, bieden we de mogelijkheid om te monitoren welke stof net wanneer in elke specifieke laadruimte mag. In Go4TMS kan je de lay-out van jouw tankwagens individueel opslaan en zo bijhouden wat wel en niet geladen kan worden.

   Wanneer het dan toch op een cleaning aankomt, kan je die inplannen in het Go4TMS tankplanport. Daarop zie je op een overzichtelijke wijze welke tankwagens wat wanneer vervoeren en welke je moet uitkuisen om een bepaalde order uit te voeren. Via Go4TMS voer je ook snel en efficiënt nieuwe orders in, die je dan via een overzichtelijke interface kan opvolgen.

   Streef je naar efficiënt gebruik van jouw tankwagens? Zorg er dan voor dat jouw transportsoftware die optimalisatie aankan! Met deze en vele andere toepassingen ondersteunen we jouw stappen naar een efficiëntere toekomst.

   › Ontdek wat Go4TMS nog kan

   › Vraag een demo aan

   «
   »