17 okt, 2018

  Bezorg jouw planners minder kopzorgen!

  17 okt, 2018

   Hoe hou je controle over pakweg 240 vrachtwagens, verschillende goederen in containers, op vloten en treinen? Hoe doe je dat op een klantvriendelijke manier zodat ook jouw klanten volledige transparantie krijgen over waar hun goederen zich bevinden? Deze haast onmogelijke opdracht zorgt vaak voor grijze haren bij jouw planners.

   Niet verwonderlijk dus dat elke planner reikhalzend uitkijkt naar een goed TMS-pakket (Transport Management System) voor de opvolging van alle transporten. Gelukkig bieden wij een antwoord op deze nood aan controle en transparantie met Go4TMS.

   Meer transporten onderweg betekent meer kopzorgen voor de planners.

   Een onzorgvuldige rapportage van chauffeurs, goederen die niet op tijd geleverd kunnen worden door files, onderaannemers die moeten ingeschakeld worden om pieken op te vangen,…Een ware nachtmerrie voor de planner! Om dan nog maar te zwijgen over de opvolging van transporten die via verschillende transportmodi vervoerd worden.

   Vroeger leidde dit tot een overload aan mailverkeer en uren bellen met klanten, chauffeurs en onderaannemers. Vandaag verhelpen we dit probleem met Go4TMS in combinatie met onze grafische planningtool.

   Deze sterk visuele tool is rechtstreeks gekoppeld aan de gegevens uit jouw transportdossiers en ondersteunt je planners bij het tijdig plannen en bijsturen van de verschillende type transporten.

   Maar we hebben nog meer goed nieuws! Met onze Go4Integration oplossing maakt ons systeem een koppeling met de boordcomputer van jouw vrachtwagens.

   Je planners zien niet alleen waar de vrachtwagens zich bevinden, zoals bij een standaard volgsysteem, maar ook wat de status van de transportopdracht is en wanneer de laad- en losmomenten effectief hebben plaatsgevonden.

   En wat nog meer is: er is realtime communicatie mogelijk via de mobiele Transport Apps of de vaste boordcomputers!

   Er is ook fantastisch nieuws voor je klanten want ook zij kunnen de volledige controle behouden op hun goederen die met jou transport onderweg zijn. Met onze WebPortal kunnen ze de status van hun transportopdrachten live volgen, zonder tussenkomst van de planners.

   Dankzij onze oplossingen hebben zowel je planners als je klanten een compleet en realtime overzicht over elk transport op elk moment. Weg kopzorgen!

   Wil je jouw planners behoeden voor grijze haren en jouw klanten volledige transparantie bieden over waar hun goederen zich bevinden? Neem dan snel contact op. Er staat een volledig Go4Logistics-team klaar met antwoorden!

   «
   »