25 sep, 2018

  Kosten besparen in jouw transportbedrijf? Science fiction of realiteit?

  25 sep, 2018

   Time is money! Jaja, dat weet iedereen en zeker in de transportsector. Maar wat als wij je vertellen dat je met een transportsoftware systeem effectief geld kunt besparen? Science fiction? Nee hoor, het is Go4TMS!

   Go4Logistics ontwikkelt oplossingen voor transport- en logistieke bedrijven. Door onze ruime ervaring in de sector weten we dan ook als geen ander waar de pijnpunten liggen. Met deze pijnpunten in gedachte werd Go4TMS ontwikkeld om onder andere een antwoord te bieden op de hoge kosten en lage marges waarmee de transportsector geconfronteerd wordt.

   Go4TMS biedt de mogelijkheid om via de creatie van transportdossiers op een snelle en efficiënte manier transportopdrachten te registreren. En efficiënt betekent natuurlijk kosten onder controle houden.

   Facturatie van de uitgevoerde transporten kan ook volledig geautomatiseerd worden en met onze operationele en financiële dashboards, hou je steeds een goed overzicht op kosten en opbrengsten.

   Maar nu horen we je denken, hoeveel gaat me deze Go4TMS oplossing kosten?

   Omdat wij uit ervaring weten dat transportbedrijven hun middelen zorgvuldig moeten kunnen inzetten, kozen we voor een cloud oplossing. Gedaan met dure uitgaven voor het aankopen van licenties en servers.

   Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor het gebruik van de Go4TMS in de Cloud en een éénmalige configuratie- en opleidingskost. Leuk meegenomen is dat als je bedrijf in Vlaanderen gevestigd is, je 80% van het bedrag kan laten subsidiëren.

   Kosten besparen is dus geen science fiction het kan écht met onze Go4TMS oplossing!

   Wil je meer weten over wat al onze toepassingen kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan snel contact op. Er staat een volledig Go4Logistics-team klaar met antwoorden!

   «
   »