14 mrt, 2014

  Doop nieuwe barge schepen Trafuco

  14 mrt, 2014

   Vrijdag 14/03/2014 werd de Trafuco 6, het nieuwe schip van onze klant Trafuco gedoopt. Dit barge schip wordt gebruikt voor het bunkeren van zeeschepen in de Haven van Antwerpen, voornamelijk met smeerolie.

   Tijdens de plechtige ceremonie toonde zaakvoerder Marc Van den Broeck zich bijzonder fier met de uitbreiding van zijn vloot. “Dankzij het gediversifieerde aanbod van Trafuco met barge schepen en tankopleggers voor het vervoer van vloeistoffen, huifwagens en kofferwagens voor het transport van vaten en verpakte materialen, en container chassis voor het uitvoeren van container tracties, kan Trafuco de volledige keten van logistieke oplossing aanbieden”, aldus Marc Van den Broeck. Trafuco biedt dus meer dan ooit a logistics solution aan de bedrijven binnen de haven en daarbuiten.

   Havenschepen Marc Van Peel kon dit enkel beamen en roemde Trafuco voor haar zuiver Belgisch personeelsbeleid. “Trafuco draait met haar service in een belangrijke mate bij tot het aanzien van de Antwerpse haven bij de buitenlandse decision-makers.” vervolgde Marc Van Peel, die Trafuco spreekwoordelijk “de smeerolie van de Antwerpse haven” noemde.

   Go4Logistics is trots reeds jarenlang software partner van Trafuco te zijn. Het Trafuco 6 schip en ook het grotere Trafuco 7 schip dat daags nadien gedoopt werd, zal binnenkort ook met onze Go4TMS software worden ingepland.

   Van harte gefeliciteerd met de uitbreiding van jullie vloot !

   Bekijk de video met de doop van Trafuco 6

   Bekijk de foto’s van het doopfeest.

   www.trafuco.be

   «
   »