28 apr, 2021

  Go4Logistics en Ultimo sluiten partnership om asset management voor de logistieke sector in België te optimaliseren

  28 apr, 2021

   28 april 2021 – Go4Logistics breidt vanaf 1 juni haar dienstverlening uit met Ultimo services. Het bedrijf is de eerste implementatiepartner voor Ultimo in België. Go4Logistics ontwikkelt oplossingen voor transport- en logistieke bedrijven. Met Ultimo’s Enterprise Asset Management (EAM) Cloud platform zijn bedrijven in staat effectiever onderhoud uit te voeren en de productiviteit te verhogen. Dankzij dit partnership hebben klanten van Go4Logistics een ‘single point of contact’ voor al hun vraagstukken rond het beheren en plannen van transport én bijbehorend onderhoud.  

    

   Partnership zorgt voor verhoogde efficiëntie bij logistieke dienstverleners

   Elk transportbedrijf maakt gebruik van een Transport Management Systeem (TMS) voor het beheren en plannen van zijn transporten. Go4Logistics biedt hiervoor het Go4TMS platform aan, dat gebaseerd is op Microsoft Dynamics technologie. Vaak hebben deze bedrijven eigen voertuigen, machines en diverse materialen, en daarmee ook behoefte aan een systeem om al deze assets goed te beheren. Ultimo’s EAM platform helpt deze klanten met dit beheer. De software stelt bedrijven in staat om de prestaties van hun assets en medewerkers te verhogen, de tijd die wordt besteed aan onderhoud te optimaliseren en te voldoen aan de juiste veiligheid- en gezondheidseisen.
   Integratie van beide systemen zorgt voor een nog hogere efficiëntie: uitval van assets wordt vermeden door het tijdig inplannen van onderhoud.

   Beide bedrijven hebben als doel ervoor te zorgen dat transportbedrijven zo efficiënt mogelijk kunnen werken. De samenwerking tussen Ultimo en Go4Logistics brengt sectorkennis en software technologie bij elkaar, waardoor logistieke bedrijven profiteren van een geïntegreerde oplossing. De specialisten van Go4Logistics hebben recent een uitgebreide training afgerond en zijn hierdoor in staat om zelf de Ultimo software op een professionele wijze bij klanten te implementeren.

    

   Een snellere route naar een totaaloplossing

   Veerle Goossens, CEO bij Go4Logistics over de samenwerking met Ultimo:
   “Wij hebben Ultimo de afgelopen jaren leren kennen als een zeer servicegericht en professioneel bedrijf. Zij spreken, net als ons, de taal van de klant, en beschikken tevens over de juiste kennis van de logistieke sector. Met dit partnership bieden wij onze klanten een snellere route naar een totaaloplossing, omdat ze nu over één aanspreekpunt beschikken voor zowel Go4TMS als Ultimo software. Door het aanbieden van Ultimo software, kunnen we nog meer waarde toevoegen voor onze klanten. Daarnaast hebben we beide internationale groei-ambities in West-Europa en kunnen we elkaar nieuwe klanten aanbrengen.”

   Marcel Leeflang, Head of Channel Sales bij Ultimo, noemt een concreet voorbeeld van een gezamenlijke klant:
   “De Belgische transport & logistieke dienstverlener Van Moer Logistics maakt al dankbaar gebruik van beide oplossingen. Door de enorme groei bij Van Moer zijn er veel (verschillende) assets die goed beheerd moeten worden. Dankzij de integratie van de systemen van Go4Logistics en Ultimo wordt onderhoud van assets efficiënt uitgevoerd. Dit betekent een grote tijdswinst én een kostenefficiënte aanpak voor Van Moer. Ik ben blij dat wij met Go4Logistics de eerste Belgische implementatiepartner aan ons partner ecosysteem toevoegen. Als dé lokale specialist in de logistieke markt helpen zij ons om klanten efficiënter te laten werken.”

    


   Persinformatie & beelden
   Go4Logistics, Els Put, ep@go4logistics.be, GSM 0486 988399


   Over Go4Logistics
   Go4Logistics ontwikkelt oplossingen voor transport- en logistieke bedrijven vanuit een ruime ervaring in de sector zelf. Geïnspireerd door de noden van ondernemers in transport en logistiek werd GO4TMS als een nieuwe, innovatieve totaaloplossing ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central, voorheen Microsoft Dynamics NAV genoemd.
   www.go4logistics.be

   Over Ultimo Software Solutions
   Ultimo Software Solutions is de leverancier van het nummer één flexibele Enterprise Asset Management (EAM) cloud platform ‘Ultimo’. De software helpt meer dan 2000 klanten in productie, gezondheidszorg, logistiek, infra en nutsbedrijven met het verhogen van de uptime van assets, het beheren van kosten, het verlengen van de levensduur van assets, het voldoen aan wet- en regelgeving en het waarborgen van een veilige werkomgeving. Dat doet het met een ongeëvenaarde ROI door korte implementatieprocessen, naadloze integraties en Self-Service applicatiebeheer. De organisatie is actief sinds 1988 en heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.
   www.ultimo.com

   «
   »