16 mrt, 2021

  MEDEWERKER IN DE KIJKER: CÉDRIC VAN LANDEGHEM, TMS CONSULTANT

  16 mrt, 2021

   In de rubriek ‘medewerker in de kijker’ vertelt een collega wat hem/haar drijft bij Go4Logistics. Cédric, TMS consultant, bijt de spits af.


   Geen enkele dag is hetzelfde

   Cédric startte zo’n 2,5 jaar geleden bij Go4Logistics. Hij had dadelijk een goed gevoel.
   Cédric komt uit de expeditie wereld. Zijn liefde voor de logistieke sector bleef, maar hij zocht een gevarieerdere job.

   En of hij nu variatie heeft! Cédric legt uit: ‘Uiteraard heeft elke klant andere noden, maar de afwisseling komt vooral door het feit dat Go4TMS een totaalpakket is met veel mogelijkheden om je klant te helpen. Daarnaast heb je als consultant bij Go4Logistics een brede waaier aan taken: van analyses maken, over het configureren van Go4TMS in functie van de klant en samen met de developers nieuwe functionaliteiten ontwikkelen, tot het opmaken van de facturen aan je klanten.‘

   Cédric beschikt over de nodige project management skills om alles in goede banen te leiden.

    

   Samen met de klant tot de beste oplossing komen

   ‘Het ‘sparren’ met de klant om tot de beste oplossing te komen, daar krijg ik enorm veel energie van! Het analyseren van de problematiek, overleg plegen met de klant, nog betere oplossingen bedenken, evalueren of het voorstel future-proof is, … Het doorlopen van dit hele proces vind ik heel boeiend!’, zegt Cédric.

   Voor Cédric zorgt zo’n nauwe samenwerking er ook voor dat je als consultant een hechte band met je klant kan opbouwen. Dit zorgt ervoor dat veel bespreekbaar wordt, en dat je hen kan bijstaan in hun groei. Een klant als Van Moer, die continu bezig is met optimaliseren en uitbreiden, is hem dan ook op het lijf geschreven.

    

   Thuisgevoel

   ‘Ik heb nog geen enkele ochtend moeite gehad om op te staan en naar mijn werk te vertrekken. We zijn 5 van de 7 dagen in contact met elkaar, dit is niet vol te houden als je dat belangrijke ‘thuisgevoel’ mist. Naast werkgerelateerde ondersteuning en coaching is er steeds ruimte voor een babbel, een lach en een zwans. Dit zijn voor mij belangrijke puzzelstukken om een aangename, doch professionele omgeving te creëren waarin eenieder zich op een zo goed mogelijke manier kan ontplooien’, besluit een tevreden Cédric.

    

   Wil jij ook meer te weten komen over de Go4Logistics familie? Hou dan onze volgende e-newsletter in de gaten.
   Nog geen abonnee? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

    

   «
   »