16 mei, 2017

  Go4Logistics partner van Het Groot Logistiek Debat (13 juni 2017)

  16 mei, 2017

   Logistiek genereert volgens velen te weinig maatschappelijke toegevoegde waarde en te veel maatschappelijke overlast. De kansen voor de logistiek om meer maatschappelijke toegevoegde waarde te genereren zijn beperkt, de bedreigingen en beperkingen nemen als maar toe.

   Het doel van het Groot Logistiek Debat is om door samen na te denken en te debatteren de kansen te identificeren die de logistiek heeft om meer maatschappelijke toegevoegde waarde te genereren in een sterk veranderende omgeving.

   Tijdens het debat komen dit jaar 4 thema’s aan bod:

   1. Infrastructuur en Ruimtelijke Ordening
   2. Productie
   3. Digitalisering
   4. Samenleving

   Met gerenommeerde sprekers als Geert Noels en Jacques Vandermeiren wordt het zeker en vast opnieuw een boeiende dag vol interessante debatten.

   Net als vorig jaar is Go4Logistics partner van de 2de editie van Het Groot Logistiek Debat, omdat we sterk geloven in dergelijke vormen van samenwerking en samen nadenken over de oplossingen van de toekomst. Niet in het minst over de digitalisering, een activiteit waarmee we met onze transport klanten sterk actief zijn.

   Het Groot Logistiek Debat gaat door op 13 juni 2017 in de AED-studio’s in Lint. Inschrijven is nog steeds mogelijk via http://www.iscn.eu/inschrijven/

   «
   »