02 aug, 2018

  Go4Logistics meer dan alleen transportsoftware!

  Transport - teamwork
  02 aug, 2018

   Vandaag is het moeilijker dan ooit om talent te vinden, maar we willen natuurlijk ook vooral onze medewerkers, die zich elke dag inzetten om van Go4Logistics een succes te maken, kunnen houden. Dit doen we niet alleen door een interessante functie en een goed salaris aan te bieden. We hebben oog voor de bedrijfscultuur met openheid en het welzijn van onze medewerkers voorop. We geloven in een bedrijf met gelukkige medewerkers die elke dag het beste van zichzelf geven met net dat tikkeltje meer.

   Onze basis

   We bieden onze medewerkers een goede basis. We zorgen dat een aantal basisvoorwaarden goed zijn: salaris met extralegale voordelen, inspirerende managementstijl en aangename werkomstandigheden. Deze basis zorgt dat onze medewerkers zich goed voelen in hun werkomgeving en geeft een goed fundament aan onze bedrijfscultuur.
   We willen dat onze transportsoftware mee is met de nieuwste trends. Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid om opleidingen te volgen, nieuwe technologieën te ontdekken, om zo verder te groeien in hun functie en zelf innovatieve ideeën uit te proberen.

   Openheid en respect zijn key

   Onze organisatie bestaat uit individuen met een diverse achtergrond, die ieder een deel van het werk voor hun rekening nemen. Ons team is heel multicultureel. Er is een bepaalde mentaliteit binnen Go4Logistics, waarbij het individu wordt gerespecteerd. Openheid ligt hieraan de basis. De werktaal is Engels zodat iedereen elkaar verstaat, elkaars prestaties kan erkennen en trots kan zijn op ieders bijdrage. Respect voor deze diversiteit en culturele verscheidenheid is een onmisbare factor binnen onze organisatie.

   We (er)kennen onze medewerkers

   Zelfontplooiing is voor mensen belangrijk. Als onze medewerkers de ruimte krijgen om zelf met een oplossing te komen voor de problemen binnen hun job, dan zorgt dit voor meer voldoening. Dit geldt ook voor flexibiliteit in de work-life balance. Onze medewerkers kennen hun doelen en krijgen de vrijheid om deze te bereiken. Ze krijgen hiervoor erkenning zodat ze vooruit komen, beter worden en trots kunnen zijn op wat ze presteren. Het management kent de medewerkers, hun gevoeligheden en geeft informele erkenning.

   Communicatie zorgt voor verbinding en samenwerking

   Ons bedrijf bestaat uit individuele medewerkers die samen een team vormen. We proberen een rechtvaardige en open bedrijfscultuur te realiseren en deze uit te dragen. Een goed contact met collega’s en leidinggevenden stimuleren is belangrijk zodat de teams een gemeenschap worden waarin alle leden op elkaar steunen. De onderlinge afhankelijkheid die hieruit voortvloeit, versterkt de band tussen onze medewerkers.

   Voor teamwork is veel interactie nodig. Een goede communicatie tussen de medewerkers onderling en met het management is dan ook onontbeerlijk. We hebben aandacht voor zowel rechtstreekse communicatie als via de digitale weg. Belangrijk is om de boodschap goed over te brengen en om persoonlijke banden aan te halen want we beseffen dat als mensen weten dat er naar hen wordt geluisterd, ze sneller hun mening geven.

   In het kader daarvan lieten we zes maanden geleden een imago-audit uitvoeren. Een externe consulent voerde een gesprek met elke medewerker. Uit deze oefening zijn heel wat acties en verbeterpunten gekomen maar ook de feedback dat het personeel voelt dat ze de belangrijkste schakel binnen Go4Logistics zijn. We kunnen elk bedrijf dat het beste voor heeft met zijn medewerkers zo een imago-audit aanraden!

   Onze bedrijfscultuur geïntegreerd in ons aanwervingsproces

   Het aanwervingsproces is zeer belangrijk. Het gaat bij Go4Logistics niet alleen om de persoon met de juiste vaardigheden voor de functie, maar die persoon moet vooral in de bedrijfscultuur passen. Naast kennis van zaken zijn ook de communicatieve vaardigheden, de drive om te presteren, het commitment naar Go4Logistics en de sociale vaardigheden van essentieel belang.

   > Denk jij te passen bij ons bedrijf? Check onze vacatures!

   «
   »