17 mrt, 2020

  Is je transport voldoende beschermd? Of zijn de eerste symptomen reeds voelbaar?

  17 mrt, 2020

   Hoe belangrijk transport is in tijden van crisis, is nu wel heel duidelijk. Op dit moment is het voor transportbedrijven alle hens aan dek om de bevolking te blijven voorzien van levensnoodzakelijke middelen. In het verlengde daarvan is ook het plannen van deze belangrijke transporten cruciaal. Een transport management systeem in de cloud staat garant voor een permanente werking.

   Blijven leveren dankzij een cloud oplossing

   In deze tijden van Corona is het heel belangrijk dat transporteurs hun onmisbaar werk zo goed mogelijk kunnen blijven doen. Go4Logistics zorgt alvast voor één belangrijke schakel met Go4TMS in de Cloud. Via de online planning tool kunnen transport planners vanop elke locatie transporten blijven inplannen. Dus ook van thuis uit op PC of zelfs via tablet. Maar ook andere medewerkers kunnen Go4TMS blijven gebruiken, eender waar en met eender welk toestel. Zo is eveneens de werking van de diensten orderadministratie en facturatie gegarandeerd.

   Ook onze eigen dienstverlening blijft gegarandeerd

   Ook onze eigen Go4Logistics medewerkers maken op dit moment gebruik van de mogelijkheid om thuis te werken. Zo kunnen we onze klanten in deze hectische tijden blijven helpen. De support desk medewerkers en de consultants staan zoals steeds paraat voor alle vragen en de nodige ondersteuning. Onze developers blijven verder werken aan onze transport management oplossingen en de ongoing projecten bij onze klanten.

   Subsidies voor Go4TMS in de Cloud

   Uiteraard mogen we ook de financiële voordelen van een cloud oplossing niet vergeten. Je betaalt een vast maandelijks bedrag voor het gebruik van de toepassing in de cloud en een éénmalige implementatie- en opleidingskost. Zo vermijd je de hoge kosten in het aankopen van licenties en servers. Bovendien kan je de investering in je Transport Management Systeem in de cloud voor 80% laten subsidiëren als je bedrijf in Vlaanderen gevestigd is. Meer info vind je hier.

    

   De inperkingsperiode waarin we nu met z’n allen zitten, is misschien een moment om je business processen kritisch te bekijken en te digitaliseren. Laat het Corona virus niet toe in je onderneming en kies voor Go4TMS in de Cloud. Contacteer ons en we bekijken hoe we je kunnen helpen: +32 (0)3 443 12 15 – info@go4logistics.be

    

    

   «
   »