04 feb, 2020

  Nieuwe CEO-CTO tandem bij transportsoftwarebedrijf Go4Logistics

  04 feb, 2020

   4 februari 2020 – Go4Logistics, aanbieder van softwareoplossingen voor transport- en logistieke bedrijven, bestaat dit jaar 10 jaar. Tijd om de balans op te maken, niet alleen wat betreft het product, ook de organisatie werd onder de loep genomen. Medeoprichter Joeri Lyssens wordt CTO. Hij gaat zich volledig focussen op het product en zo o.a. de internationalisering faciliteren. Veerle Goossens, voorheen sales & marketing manager bij het bedrijf, wordt CEO.


   The best product you can find ever.’ Dat was het voornemen van Lyssens bij het oprichten van Go4Logistics in 2010. ‘In de afgelopen 10 jaar hebben we innovatieve TMS oplossingen aangeboden met aandacht voor de specifieke noden van elke klant. We willen nu de volgende fase van onze groeistrategie ingaan en samen met onze klanten verdere stappen zetten in het buitenland’, aldus Lyssens.

   Een state of the art product is hierbij cruciaal: een op en top kwalitatief product, geënt op de nieuwste technologieën. Een ander belangrijk punt is het inbouwen van de nodige intelligentie zodat klanten hun transporten nog beter kunnen plannen en beheren. CTO Lyssens voelt zich als een vis in dit hoogtechnologisch water.  

   Veerle Goossens, kersvers CEO, heeft een jarenlange ervaring in de transport & logistieke sector en kijkt enorm uit naar de toekomst. ‘Het wordt een bijzonder jaar voor Go4Logistics. Samen met onze klanten vieren we ons 10-jarig bestaan. De band die we gedurende jaren hebben opgebouwd zal alleen nog maar versterken als we Go4TMS gaan implementeren bij hun buitenlandse dochters. Maar de Belgische transportmarkt blijft uiteraard onze focus, want niet elk bedrijf heeft internationale ambities. De Belgische klanten moeten onze aandacht blijven krijgen!’, zegt Goossens.


   Over Go4Logistics
   Go4Logistics ontwikkelt softwareoplossingen voor transport- en logistieke bedrijven. Het bedrijf combineert jarenlange expertise in de ontwikkeling en implementatie van TMS systemen met een uitgebreide ervaring in logistieke processen. Go4TMS is een software oplossing die geschikt is voor het beheren en plannen van transporten via de weg, het water, het spoor en de lucht. Go4Logistics biedt oplossingen voor containertransport, groupage en distributie, short sea shipping, tanktransport, intermodaal en internationaal transport.
   Meer informatie: www.go4logistics.be

   Persinformatie & beelden
   Go4Logistics, Els Put, ep@go4logistics.be, GSM 0486 988399

   «
   »