19 okt, 2022

  DELIVER-IT VERTROUWT OP GO4LOGISTICS VOOR DRINGENDE ZENDINGEN

  19 okt, 2022

   Realtime opvolging en communicatie dankzij Go4TMS


   DELIVER-IT uit Mechelen legt zich toe op dringende zendingen via wegtransport en meer bepaald dringende zendingen voor ziekenhuizen. Realtime opvolging en nauwgezette communicatie met de klant zijn key. Het Transport Management Systeem (TMS) van Go4Logistics is hierin een onmisbare schakel.

   Voor kritische zendingen, zoals operatiekits en implantaten, is een levering op het juiste moment op de juiste plaats cruciaal. Bij DELIVER-IT ben je hiervoor aan het juiste adres. Niet alleen omwille van de 24/7-dienstverlening en de hoge graad van flexibiliteit. DELIVER-IT maakt vooral het verschil door zijn strikte, uitgebreide en betrouwbare opvolging. Go4TMS speelt hierbij een belangrijke rol.


   COMMUNICATIE OP ELK MOMENT VAN DE ZENDING 

   Dankzij de webportal van Go4TMS kunnen de klanten van DELIVER-IT hun transportopdrachten zelf invoeren in het systeem. Telefoneren en manueel orders ingeven hoeft niet. Geen tijdverlies, geen ruis op de communicatie, geen risico op menselijke fouten. Zo kan DELIVER-IT zich volledig focussen op de snelle afhandeling én de goede opvolging van elk transport.

   Peter Allard, CEO van DELIVER-IT: “We vinden het belangrijk om elke zending nauwgezet op te volgen. Dankzij Go4TMS is een goed onderbouwde en transparante communicatie rond elke zending mogelijk. Zo informeren we de klant bij elke wijziging in de status. Loopt er onderweg toch iets niet zoals gepland, dan communiceren we dit meteen én stellen we onmiddellijk een oplossing voor.”

    

   Geïntegreerde proof of delivery   

   Het plannen van de transportopdrachten gaat makkelijk dankzij de geïntegreerde Go4Planning tool. De verschillende opdrachten worden overzichtelijk weergegeven, waarna je ze kan koppelen aan een chauffeur en daarna rechtstreeks naar hen kan doorsturen via de boordcomputer koppeling. Handig is dat niet alleen de planner iets kan doorsturen naar de chauffeur maar de chauffeur op zijn beurt ook informatie kan terugkoppelen. Bij levering stuurt de chauffeur de bevestiging (handtekening klant, inlezen QR-code, foto…) via de transport app terug naar het TMS-systeem en krijgt de klant ook automatisch een ‘proof of delivery’. Superhandig is dat al deze gegevens meteen in het juiste dossier bewaard worden zodat alle info over één zending bij elkaar staat. Zo kunnen medewerkers en klanten de historiek van elke zending raadplegen.

   Online stockbeheer  

   DELIVER-IT is niet alleen transporteur, het stelt ook logistieke ruimte ter beschikking van zijn klanten. Dankzij Go4TMS kan DELIVER-IT bovendien extra service bieden, want klanten kunnen deze stock volledig zelf opvolgen. Bij het plaatsen van een order kan de klant de voorraad zelf raadplegen en vervolgens een bestelling plaatsen. Zelfs het aanvullen van de stock beheert de klant volledig zelf. Deze service wordt erg gesmaakt door de klanten want DELIVER-IT is bezig met het uitbreiden van zijn warehouse en atelier.

   De toekomst 

   Peter Allard: ‘We willen onze activiteiten in de nabije toekomst uitbreiden met luchtvracht én containervervoer. We zijn blij dat Go4TMS zich ook leent voor dergelijke transporten. We werken al meer dan 10 jaar met dit future-proof TMS-systeem en zijn er heel tevreden over!’

   Daarnaast wil DELIVER-IT het verzendproces nog verder optimaliseren en klanten de mogelijkheid bieden het transportdocument voor de zending ineens zelf af te drukken. Voor zijn dienstverlening gaat DELIVER-IT graag die extra mile!

   «
   »