25 nov, 2021

  Love2Truck zoekt de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België

  25 nov, 2021

   Love2Truck, de campagne waarbij Go4Logistics en andere initiatiefnemers uit de transportsector actief op zoek gaan naar de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België, is aan zijn derde editie toe. Nieuw is dat de finaleronde 6 finalisten telt: 3 Nederlandstaligen en 3 Franstaligen. Vrachtwagenchauffeurs kunnen hun kandidatuur nog indienen tot 31 december.

    


   De derde editie van Love2Truck

   Ook tijdens deze derde editie gaan we op zoek naar warme, authentieke verhalen van vrachtwagenchauffeurs. De West-Vlaamse Daisy Coudeville won de allereerste editie in 2018. In 2020 kaapte de Antwerpenaar Erik Leysen de felbegeerde titel weg tijdens de tweede editie. Benieuwd dus wie in 2022 als meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur uit de bus komt!

   De campagne is bedoeld om zoveel mogelijk gedreven chauffeurs te vinden, maar ook om mensen, door de positieve verhalen, enthousiast te maken voor het beroep van vrachtwagenchauffeur.

    

   Kandidaten kunnen zich nog inschrijven tot en met 31 december

   Kandidaten kunnen zich aanmelden op www.love2truck.be. Wij horen graag gepassioneerde en authentieke verhalen die anderen kunnen inspireren.
   De winnaar wordt op zaterdag 25 juni 2022, tijdens Passion4Trucks, bekendgemaakt.

    

   De passie van de vorige winnaars

   Daisy Coudeville, winnares editie 1

   Daisy Coudeville, winnares van editie 1: “De job van vrachtwagenchauffeur is een uniek beroep, waar je veel mooie mensen leert kennen, fantastische momenten beleeft en elke dag een ander avontuur tegemoet gaat.”

   De erkenning heeft Daisy heeft veel deugd gedaan, vooral omdat het niet zo evident was om haar droomjob na te jagen. Ze is super trots op haar beroep en heeft er ook alles aan gedaan om het te kunnen uitvoeren.

   Het is de vrijheid die voor haar van truckchauffeur de job van haar leven maakt. “Ik krijg mijn planning en omdat ik rechtstreeks werk, vul ik die zelf in. Eigenlijk word ik gewoon geacht om met mijn vrachtwagen op bepaalde momenten ergens te zijn. Ik ben baas in mijn eigen wagen.”

    

   Erik Leysen, winnaar editie 2

   Erik Leysen, winnaar van editie 2: “Ik ben vooral tevreden met de aandacht die dit initiatief oplevert voor de hele transportsector en ons mooi beroep. Zelf blijf ik me volop inzetten voor de verkeersveiligheid.”

   Voor Erik is zijn beroep eerder een hobby. Vrachtwagenchauffeur zijn maakt hem elke dag weer blij: mensen blij maken met zijn levering, zijn ervaring doorgeven aan jonge en nieuwe collega’s,…

   Eriks gedrevenheid gaat echter veel verder. Hij heeft twee passies: verkeersveiligheid en opleiden. Bovendien weet hij deze passies perfect te combineren. Als driver instructor zet hij zijn collega’s aan tot een nog veiliger rijgedrag en begeleidt hij alle nieuwe chauffeurs.

    

   De partners van Love2Truck

   De campagne is een initiatief van DKV Euro Service, Go4Logistics, Randstad, Renault Trucks, Suivo, TLV, TRANSPORTMEDIA, TVM Belgium, VSV en Instituut voor Mobiliteit (IMOB, UHasselt).

   «
   »