27 jan, 2022

  Collitax zet het nieuwe jaar in met future proof TMS systeem van Go4Logistics

  27 jan, 2022

   Collitax verzorgt nationaal en internationaal vervoer, met specialisatie in groupage & distributie, expeditie en tankcontainer transport. Collitax was op zoek naar een transport management systeem mét planning software, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Go4TMS van Go4Logistics voldeed aan alle eisen van Collitax. Begin januari ging het platform live.

    

   3 vliegen in één klap

   Voor het optimaliseren van de bedrijfsactiviteiten wilde Collitax alle bedrijsprocessen in één centraal systeem onderbrengen. Voor Collitax was de continuïteit van een gekend platform heel belangrijk, daarom hebben ze gekozen voor het ERP pakket Business Central van Microsoft. Hiermee lag meteen ook de eerste voorwaarde vast voor het TMS systeem waarnaar Collitax op zoek was.

   Bij de zoektocht waren er nog 2 andere vereisten. Het TMS systeem moest de verschillende types transport van Collitax ondersteunen zodat alle transportopdrachten in één en hetzelfde systeem konden worden opgevolgd. Tot slot had Collitax ook nood aan planning software.

   Go4TMS van Go4Logistics beantwoordde aan alle vereisten. Na een grondige analyse, een testperiode en opleiding van de medewerkers draait Go4TMS nu volop bij Collitax.


   Het nieuwste van het nieuwste

   Collitax is één van de eerste klanten waar het verbeterd Go4TMS platform werd geïmplementeerd. Dankzij de conversie van C/AL naar AL geniet Collitax van een nieuwe development omgeving waardoor ze Go4TMS op elk device en met elke browser kunnen gebruiken. Bovendien gaat het om de meest recente Business Central versie. Het neusje van de zalm dus!


   Optimaal plannen

   Go4Planning helpt Collitax met het efficiënt organiseren van de verschillende transporten. Het visueel planbord helpt de planners om steeds een overzicht te houden op de talrijke orders en stelt Collitax in staat om tijdig alle transporten uit te voeren.

   Bovendien is er een koppeling met de boordcomputers van de chauffeurs waardoor ze de verschillende transportopdrachten op hun scherm te zien krijgen. De chauffeurs kunnen op hun beurt real-time data terugkoppelen zodat de planning afdeling kan bijsturen waar nodig. Zo gebeurt alle communicatie binnen één platform, maximale efficiëntie dus.

    

   WIL JE OOK JE TRANSPORTEN BETER BEHEREN EN PLANNEN MET GO4TMS?
   BEL OF MAIL ONS: +32 (0)3 443 12 15 – INFO@GO4LOGISTICS.BE

   «
   »