16 sep, 2021

  Medewerker in de kijker: Bart Stockman, TMS developer

  16 sep, 2021

   In de rubriek ‘medewerker in de kijker’ vertelt een collega wat hem/haar drijft bij Go4Logistics. Deze keer is het de beurt aan Bart, TMS developer bij Go4Logistics.

    

   Bergen ervaring

   Bart heeft 20 jaar ervaring als programmeur en stond aan de wieg van de allereerste IT programma’s. Ook in de transport & logistieke sector heeft hij een hoop ervaring. Spoorwegvervoer, luchtvracht, zeevracht, wegtransport, hij kent er alles van.

   Een aantal jaar geleden vond hij het tijd om zich om te scholen tot functioneel business analist. De nieuw opgedane kennis in combinatie met zijn ruime ervaring kon hij dan ook goed benutten toen hij in mei 2018 bij Go4Logistics startte als TMS developer. De business processen binnen transport & logistiek én de software ontwikkeling spraken hem enorm aan. Sindsdien spitst Bart zich toe op de verdere ontwikkeling van Go4TMS dat gebaseerd is op Microsoft Dynamics Business Central.

    

   Fijne werksfeer

   Bart is erg te spreken over zijn collega’s: “De sfeer op kantoor is heel goed. Ik heb toffe collega’s die altijd bereid zijn me te helpen! Het is ook heel fijn dat je een complimentje krijgt van je baas als je iets goed hebt gedaan.”

   Er is regelmatig overleg en elk kwartaal is er een company meeting. Voor Bart is dit heel belangrijk, met z’n allen kijken naar de strategie, wat gaat er goed, wat kan er beter.

    

   Vertrouwen

   “Ik ben een perfectionist en pak de dingen graag grondig aan. Ik ben ook kritisch van aard en wil dingen soms op een andere manier aanpakken. Wat ik zo fijn vind bij Go4Logistics is dat er naar mijn technische visie geluisterd wordt en ik steeds de ruimte krijg om ons product verder te verbeteren, weliswaar na overleg. Zelfstandig mijn projecten kunnen en mogen uitwerken, dat motiveert me enorm!”, besluit een tevreden Bart.

    

   Wil jij ook meer te weten komen over de Go4Logistics familie? Hou dan onze volgende e-newsletter in de gaten.
   Nog geen abonnee? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

   «
   »