12 feb, 2021

  Happy Valentine

  12 feb, 2021

   Valentijn … de tijd om aan je geliefden en dierbaren te denken. Hier bij Go4Logistics is het eigenlijk elke dag een beetje Valentijn, want we houden allemaal van onze job. We vonden het leuk om de passie die we voelen voor onze job met jullie te delen.
   Van waar onze ‘liefde’ voor de job? Ontdek het hieronder.
   Happy Valentine!

   Joeri, CTO-Founding partner

   ”Constante drang naar verbetering van processen”

   Naast mijn passie voor het bedenken van nieuwe software oplossingen, heb ik een groot hart voor transport. Transport fascineert mij gewoon enorm, het is een dynamische wereld waar alles snel vooruit moet gaan, time is money is een regel die hier extreem meespeelt. Die dynamiek, die constante drang naar verbetering van processen, dat drijft me elke dag om ook onze software mee te laten evolueren.

   Cédric, TMS Consultant

   “Steeds op zoek naar mijn runner’s high”

   Geen enkele dag is voor mij hetzelfde. Er zijn steeds weer nieuwe projecten in de pipeline die je als consultant kan vastpakken en uitwerken. Door het nauw contact met mijn klanten kan ik samen met hen steeds op zoek naar nieuwe inzichten, nieuwe integraties, nieuwe trafieken,…. Samen met hen probeer ik steeds tot een correcte en juiste scope te komen om hen bij te staan in hun groei als onderneming. Dit geeft voldoening als consultant. Ik durf dit bijna te vergelijken met een hardloper die steeds op zoek gaat naar zijn ‘runner’s high’.

   Hussam, Teamlead TMS NAV/.Net development  – Power BI expert

   “Dezelfde gedrevenheid van toen ik junior developer was”

   Het is ondertussen al een tijdje geleden dat ik mijn carrière in software ontwikkeling startte, maar ik heb nog steeds dat gevoel toen ik een junior developer was en mijn eerste business applicatie opleverde. De klant bedankte ons voor de tijdsbesparing door de loonberekeningen van de medewerkers te automatiseren. Ik heb nog steeds diezelfde passie om uitdagingen aan te gaan. Het is een voorrecht om dit te kunnen doen samen met een ​​getalenteerd ontwikkelingsteam.

   Zeno, TMS Consultant

   “2 passies combineren”

   Logistiek is steeds de rode draad doorheen mijn carrière geweest. Daarnaast heb ik een uitgebreide interesse in IT en automatisatie. In mijn job kan ik beide elementen combineren en zo de klant helpen hun business processen vlotter te laten verlopen. Ik krijg enorm veel voldoening als de klant nieuwe inzichten krijgt op vlak van technologie dankzij de intense samenwerking en uitwisseling van ideeën.

   Mohamed, Junior .Net developer

   “Dingen ontwikkelen die het leven van de ander makkelijker maken”

   Ik hou van mijn werk omdat ik dingen ontwikkel die het leven van anderen makkelijker maken.
   Ik was al jong met internet bezig en vroeg me altijd af hoe websites werkten. Vanaf dat moment wist ik het: ik wilde degene zijn achter al die apps en websites. Dus ging ik naar een technische universiteit en werd softwareontwikkelaar. Mijn droom werd werkelijkheid. Ik doe mijn werk met passie en heb nooit het gevoel dat het een last is, zelfs niet op moeilijkere momenten.

   Veerle, CEO

   “Samenwerken met mensen die elk op hun beurt uniek zijn”

   Ik heb het geluk dat ik elke dag met mensen mag samenwerken die elk op hun beurt uniek zijn. Of het nu onze klanten, onze medewerkers of onze leveranciers zijn, ik wil hen allemaal leren kennen. Hoe beter je iemand leert kennen, hoe beter je kan samenwerken en hoe meer de ‘liefde’ voor mekaar groeit. Meer dan 20 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de logistieke sector, toen al werd ik ‘verliefd’. Vandaag is mijn hart voor logistiek & transport alleen nog maar groter!

   Greg, TMS Consultant

   “Mijn job is een match ‘made in heaven’”

   Sinds mijn jeugd al ben ik gepassioneerd door IT in het algemeen. Ik heb de afgelopen 25 jaar in verschillende transportbedrijven gewerkt. Mijn job is gewoon een match ‘made in heaven’.

   Usama, Junior NAV/TMS developer

   “Ik ben hiervoor gemaakt”

   Van kinds af aan (ik ben geboren in de jaren ‘90) ben ik erg geboeid door IT. Ik was ervan bezeten en wilde alles leren. Het begon met het spelen van spelletjes en eindigde met het programmeren en creëren van codes, helemaal alleen. Dus ik denk dat ik hiervoor gemaakt ben.

   Weronika, Junior .Net developer

   “Ik voel me een detective”

   Ik hou van mijn job omdat ik me, elke keer dat ik zit te programmeren, een beetje als een detective kan voelen. Bij een probleem moet je stap voor stap uitzoeken waar het is misgegaan in de code. Dat kan soms best uitdagend zijn. Daarnaast evolueert de technologie snel en elke dag kan er een nieuwe en betere manier zijn om iets te doen.

   Stephen, TMS Consultant / TMS Customer service

   “Liefde voor de sector”

   Mijn eerste job was in de logistieke wereld, daar is de liefde voor de sector ontstaan. Mijn passie voor techniek en gadgets maakt de liefde alleen maar groter. Met elke dag weer nieuwe technologische mogelijkheden blijft de transport en logistieke wereld mij verbazen. En wil ik hier elke dag deel van uitmaken.

   Rahul, Tech lead product

   “Mijn job geeft me de kans om mijn passies te volgen”

   Ik heb altijd een passie gehad voor computers en bedrijfsanalyse. Ik heb het geluk dat mijn job me de kans geeft om mijn passies te volgen. Als product lead ben ik verantwoordelijk voor het up-to-date houden van ons product én het ontwikkelen van nieuwe value added features voor bestaande en potentiële klanten. Naast business analyse komt hier veel teamwork bij kijken en ook dat vind ik erg leuk. De samenwerking is echt geweldig, iedereen deelt dezelfde visie en is toegewijd aan de missie.

   Peter, Knowledge solutions expert

   “Mensen kunnen helpen”

   Wat ik zo leuk vind aan mijn job is dat ik steeds nieuwe technische uitdagingen heb. De IT wereld verandert constant, elke dag kan ik bijleren. Ik vind het hierbij heel boeiend om mensen te kunnen helpen met het aanreiken van de juiste oplossingen.

   Frank, Account manager

   “Twee passies die perfect bij mekaar passen”

   Ik ben altijd enorm geboeid geweest door de transportwereld. Goederen verplaatsen van punt A naar punt B sprak enorm tot mijn verbeelding. Ik ben zelf ook veel onderweg geweest, en heb veel met chauffeurs gesproken. Deze passie past perfect bij mijn andere grote interesse, nl. IT. Ik kan mij dus dagelijks in mijn job uitleven. Voor mij is het ook heel belangrijk dat ik het werk van Evelynn († ) kan verderzetten.

   Els, Marketing & communications

   “Ik wilde altijd journaliste worden”

   Schrijven is mijn grote passie. Als kind wilde ik altijd journaliste worden. Wat ik zo leuk vind aan mijn job is het vertalen van de soms wel erg technische materie in begrijpelijke mensentaal. Soms een hele uitdaging, maar mijn collega’s maken altijd tijd vrij om mij uitleg te geven. Mijn andere “ding” is organiseren. Hopelijk kan ik binnenkort eindelijk het (uitgestelde) feest voor ons 10-jarig bestaan op poten zetten.

   «
   »