24 jun, 2024

  Medewerkers in de kijker: Pradeep en Camilla

  24 jun, 2024

   In de rubriek ‘medewerker in de kijker’ vertelt een collega wat hem/haar drijft bij Go4Logistics. Dit keer laten we twee collega’s aan het woord: Pradeep (TMS developer) en Camilla (TMS consultant), beiden een vaste waarde in ons team.

    

   Een hoop ervaring

   Pradeep, afkomstig uit India, bracht bergen ervaring mee toen hij vijf jaar geleden naar Go4Logistics kwam. Meer dan tien jaar was hij actief als developer en consultant, voor verschillende bedrijven, over de hele wereld. Hij wilde zijn carrière verderzetten in Europa o.w.v. de focus op technologie & innovatie, de rijke culturele diversiteit en de professionele ontplooiingsmogelijkheden. Al deze aspecten vond hij in de rol van TMS developer bij Go4Logistics.

   Ook Camilla is een enorme meerwaarde voor het bedrijf dankzij haar uitgebreide ervaring als business analist en project manager én dankzij haar passie voor IT. In haar zoektocht naar een nieuwe job vond ze bij Go4Logistics alles wat ze wou. Na jarenlang te hebben gewerkt voor verschillende takken in de maritieme sector (agenturen, logistics en port agencies) wilde ze graag de tak transport beter leren kennen. De functie van consultant sprak haar enorm aan én ze vindt het superfijn om terug in de Antwerpse haven te werken.

    

   De kracht van teamwork

   Het invullen van de wensen van onze klanten, daar zijn Pradeep en Camilla dag in dag uit mee bezig. En ze doen dit samen, mèt succes! De sleutels van hun succesvolle aanpak? Een grondige voorbereiding en heel veel communiceren.

   Pradeep: “Camilla verduidelijkt de noden van de klant aan de hand van volledig uitgewerkte analyses met visuele overzichten. Daarna spreken we alle mogelijke functionele scenario’s door die ik dan grondig technisch analyseer en dan pas beslissen we samen wat moet ontwikkeld worden. Naast een uitgebreide voorbereiding zijn goede communicatie en constant afstemmen heel belangrijk! We werken intensief samen en sturen voortdurend bij.”

   Camilla: “Een grondige voorbereiding is het halve werk. Daarom hebben we hard gewerkt aan het opstellen van goede procedures en processen. Ik ben fier op de projecten die Pradeep en ik samen hebben opgeleverd bij oa. Van Moer Logistics en Molenbergnatie.”


   Openheid en vertrouwen

   Camilla en Pradeep voelen zich allebei heel goed bij Go4Logistics.

   Camilla: “Wat ik zo fijn vind bij Go4Logistics is de openheid, er wordt altijd naar je geluisterd. Dat kan een idee zijn, maar ook als je ergens mee zit. Alles is bespreekbaar en er wordt altijd naar een oplossing voor je gezocht. Bovendien is er een leuke sfeer, mede dankzij de diversiteit aan nationaliteiten en de ruimte voor humor. Bovendien krijg ik volop mogelijkheden om bij te leren, wat mijn professionele groei stimuleert.”

   Pradeep: “Bij Go4Logistics krijg ik het vertrouwen om de leiding te nemen in projecten en om zelfstandig te werken. Dat vertrouwen vind ik enorm belangrijk, het stimuleert me om er helemaal voor te gaan en het steeds beter te doen. Daarnaast passen we ons Go4TMS platform continu aan aan de laatste nieuwe technologieën. Ik houd enorm van de dynamiek die hiermee gepaard gaat en het feit dat ik elke dag weer nieuwe dingen leer. Nooit een saai moment op kantoor! 😊”

    

   Wil jij ook meer te weten komen over de Go4Logistics familie? Hou dan onze volgende e-newsletter in de gaten.
   Nog geen abonnee? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

   «