18 apr, 2023

  Transport Management Systeem van Go4Logistics op Deense markt

  18 apr, 2023

   18 april 2023 – D&P Solutions uit Denemarken gaat het Transport Management Systeem Go4TMS van Go4Logistics verdelen. De samenwerking met het Deense D&P Solutions weerspiegelt de internationale groeiambities van Go4Logistics.

    

   Sterk partnership

   D&P Solutions heeft een jarenlange ervaring met IT-oplossingen voor transport- en logistieke bedrijven. Het bedrijf was op zoek naar een nieuw Transport Management Systeem (TMS) voor de Deense markt en vond met Go4TMS precies wat het nodig had.

   Flemming Dissing, CEO D&P Solutions

   “Go4TMS is een oplossing die heel matuur is. In de basis bezit het alle functionaliteiten die nodig zijn in een modern TMS en daarnaast biedt Go4TMS uitgebreide specifieke functionaliteiten voor élk type transport. Ik kijk er al naar uit om deze krachtige TMS oplossing aan te bieden aan de Deense transporteurs!”

   Microsoft Dynamics 365 Business Central

   Go4TMS is een totaaloplossing voor de transportsector, die ontwikkeld is op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. De gebruikers van Go4TMS ervaren elke dag de vele voordelen van dit state of the art platform: het is een moderne oplossing, volledig online, je hebt op elk moment de juiste inzichten en je kan op eender welk device én met eender welke browser werken.

    

   Denemarken als eerste groeimarkt

   Veerle Goossens, CEO Go4Logistics

   “We bereiden ons al een hele tijd voor op onze internationale groei. Dat we bij de eerste buitenlandse stappen voor Denemarken kiezen, is niet toevallig. Business Central is in Denemarken enorm gekend als ERP-oplossing, in het algemeen maar zeker ook in de transportsector. Ik verwacht daarom veel van het partnership met D&P Solutions.”


   Persinformatie
   Go4Logistics, Els Put, ep@go4logistics.be, GSM 0486 98 83 99


   Over Go4Logistics

   Go4Logistics ontwikkelt oplossingen voor transport- en logistieke bedrijven vanuit een ruime ervaring in de sector zelf. Go4TMS is een software oplossing voor het beheren en plannen van transporten via de weg, het water, het spoor en de lucht. Voor volgende types transport hebben we oplossingen beschikbaar: container- en tanktransport, short sea shipping, binnenvaart, groupage & distributie en intermodaal transport.
   www.go4logistics.be


   Over D&P Solutions
   Bij D&P Solutions werken ervaren industriespecialisten in een gloednieuwe setting. Vanuit kantoren in Roskilde is het bedrijf actief voor zowel nationale als internationale spelers in de transport- en logistieke sector. Flemming Dissing, de oprichter en nieuwe CEO, heeft al heel wat succesvolle implementaties in deze markt begeleid. Hij brengt zijn jarenlange ervaring binnen Navision / Microsoft Dynamics NAV / Business Central samen met Continia’s waardevolle add-ons en de intelligente route-optimalisator Norma Live in één allesomvattende ERP-oplossing.
   www.d-ps.dk

   «
   »