30 mrt, 2023

  Luc van Put sales & marketing manager bij Go4Logistics

  30 mrt, 2023

   30 maart 2023 – Luc van Put is gestart bij Go4Logistics als sales & marketing manager. Luc heeft een jarenlange ervaring in de logistieke sector en een passie voor softwareoplossingen.


   Go4Logistics ontwikkelt softwareoplossingen voor transport- en logistieke bedrijven. Met het oog op de uitbreiding van zijn activiteiten was het bedrijf op zoek naar een sales & marketing manager.

    

   Rijke ervaring  

   Luc is al meer dan 15 jaar actief in de software industrie. Hij is gebeten om bedrijven efficiënter te laten werken dankzij IT-systemen. Bovendien heeft hij relevante ervaring in de transport & logistieke sector én is hij expert in transport management systemen (TMS).

   Daarnaast is Luc een ervaren verkoopprofessional en bekwaam in oa. marketing, business processen en customer relationship management (CRM). Deze uitgebreide set van vaardigheden komen goed van pas in zijn nieuwe functie van sales & marketing manager.

    

   Microsoft Dynamics 365 Business Central

   Luc gelooft sterk in Microsoft Dynamics 365 Business Central, het platform waarop Go4TMS is gebouwd. De keuze om voor Go4Logistics te gaan werken was dan ook snel gemaakt.

   “Microsoft Dynamics 365 Business Central is een future-proof en snel groeiend platform. Het is de basis van Go4TMS en dat was voor mij een belangrijke reden om voor Go4Logistics te kiezen. Bovendien is het team heel gepassioneerd en net als ik gedreven om de beste oplossing voor de klant te vinden. Samen met hen wil ik graag bouwen aan een mooie toekomst voor zowel de bestaande als de nieuwe klanten. ”

    


   Persinformatie
   Go4Logistics, Els Put, ep@go4logistics.be, GSM 0486 98 83 99

   Over Go4Logistics
   Go4Logistics ontwikkelt oplossingen voor transport- en logistieke bedrijven vanuit een ruime ervaring in de sector zelf. Go4TMS is een software oplossing voor het beheren en plannen van transporten via de weg, het water, het spoor en de lucht. Voor volgende types transport hebben we oplossingen beschikbaar: container- en tanktransport, short sea shipping, binnenvaart, groupage & distributie en intermodaal transport.
   www.go4logistics.be

   «
   »