24 apr, 2018

  4 mannen en 1 vrouw in de running voor de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België

  24 apr, 2018

   De eerste fase van de campagne ‘Love2Truck’ leverde exact 83 fantastische kandidaten op en evenveel inspirerende, warme verhalen. Er was een bonte mengeling van mannen, vrouwen, jong en oud(er), Nederlandstalig en Franssprekend. Via de website kon iedereen zijn/haar kandidaat naar de top van het klassement stemmen. Na de eerste stemronde behaalden volgende kandidaten de uiteindelijke top-vijf en dingen ze mee voor de prestigieuze titel ‘De meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België’: Peter Schockaert, Gino De Keuster, Daisy Coudeville, Nico Van Herreweghe en Kurt De Bouvre.

   Stemming eerste ronde levert 5 finalisten op

   De vele publiekstemmen uit de eerste ronde zorgden voor een rangorde van de 5 deelnemers met het meest aantal stemmen. Hieronder een kort overzicht van de vijf finalisten, in willekeurige volgorde:

   1. Peter Schockaert (46) woont in Lebbeke en werkt bij Transport Macharis in Dendermonde.
   2. Gino De Keuster (39) komt uit Dendermonde en werkt bij Transport Heirwegh in Zele.
   3. Daisy Coudeville (31) woont in Aartrijke en werkt bij Transport De Rese in Brugge.
   4. Nico Van Herreweghe (38) komt uit Hamme en werkt bij Gekatrans in Gent.
   5. Kurt De Bouvre (43) woont in Evergem en werkt bij Transport Taillie in Lochristi.

   > Stem op jouw favoriet

   Tweede ronde tot 31 mei – laat je horen voor jouw favoriete vrachtwagenchauffeur

   Tijdens deze ronde worden vijf dynamische videoboodschappen opgenomen en zal de wedstrijdjury elke finalist beoordelen op volgende drie criteria: (1) dagelijkse motivatie van de deelnemer, (2) inspanningen in het kader van verkeersveilig gedrag en (3) een uitzonderlijk moment waarop de chauffeur zijn passie voor zijn werk heeft kunnen aantonen. Ook tijdens deze tweede selectieronde kan iedereen zich laten horen door een van de video’s te liken of sharen en zo zijn voorkeur duidelijk te maken.De punten van de eerste en tweede ronde worden samengeteld en leiden tot het eindresultaat.

   Slotevent

   Op zaterdag 2 juni om 14u maakt Ben Weyts, Vlaams minister van Mobiliteit, de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België bekend tijdens de allereerste editie van het We Are Transport evenement in Brussel.De winnaar krijgt een VIP-arrangement voor de Truck Grand Prix in Zolder 2018, inclusief overnachting, ter waarde van 725 euro.

   Partners

   De campagne is een initiatief van DKV Euro Service, Go4Logistics, Randstad, Renault Trucks, Suivo Telematics, TRANSPORT EN LOGISTIEK VLAANDEREN, TRANSPORTMEDIA, TVM Belgium en Instituut voor Mobiliteit (IMOB, UHasselt).

   > Stem op jouw favoriet

   «
   »