17 feb, 2022

  Geen gebrek aan ambitie bij Go4Logistics

  17 feb, 2022

   Met de start van de implementatie van Go4TMS bij het Duitse Holtstieger, deel van Van Moer Logistics, wordt een Go4Logistics droom realiteit. De strategie voor internationale groei is heel duidelijk: samen met onze bestaande klanten groeien en Go4TMS implementeren bij hun buitenlandse dochters.

    

   Voorbereidende stappen

   De voorbereidende stappen in de internationale groei hebben we een tijd geleden al gezet. Medeoprichter Joeri Lyssens werd CTO om zich volledig te kunnen focussen op het product. Recent werd ook de structuur van Go4Logistics aangepast. Er is een holding opgestart onder de naam Go4Logistics Group NV. Hieronder vallen twee juridische entiteiten: Go4Logistics NV, dat instaat voor de diensten aan de klanten, en Go4TMS NV, dat zich zal bezighouden met het product development. We zijn nu helemaal klaar om het beste product met de beste service aan internationale klanten aan te bieden.

    

   Samen met bestaande klanten groeien

   In ons internationale groeiplan staan de bestaande Belgische klanten centraal. Veerle, onze CEO, verduidelijkt: “We kiezen er bewust voor om samen met onze klanten verdere stappen te zetten in het buitenland. De band die we gedurende jaren hebben opgebouwd zal alleen nog maar versterken als we Go4TMS gaan implementeren bij hun buitenlandse dochters. Naast Duitsland staan ook Nederland en Spanje op onze internationale agenda. Maar de Belgische transportmarkt blijft wel onze focus, want niet elk bedrijf heeft internationale ambities. De Belgische klanten moeten ook de juiste aandacht blijven krijgen!”

    

   Go4Logistics groeit mee

   De internationale ambities zorgen ook voor nieuwe opportuniteiten binnen het team. Zo zullen we op korte termijn 5 vacatures uitschrijven. Het wordt ongetwijfeld een mooi en boeiend jaar voor ons team. We kijken enorm uit naar de nieuwe samenwerkingen!

    

   «
   »