23 mrt, 2022

  Medewerker in de kijker: Els Put, Marketing & Communications

  23 mrt, 2022

   In de rubriek ‘medewerker in de kijker’ vertelt een collega wat hem/haar drijft bij Go4Logistics. Deze keer is het de beurt aan Els, verantwoordelijk voor marketing & communicatie.

    

   Els startte begin 2020 bij Go4Logistics. Marketing & communicatie is de rode draad doorheen haar hele carrière. Els brengt een brede ervaring mee, want ze heeft marketing van A tot Z gedaan. Ze werkte in verschillende sectoren, maar haar voorkeur gaat uit naar de ICT-sector. Over haar job bij Go4Logistics is ze heel enthousiast: “ik kan doen wat ik graag doe, in de sector die ik leuk vind, en bovendien is de sfeer supergoed!”


   Twee passies

   Els kan zich volledig uitleven in haar job. “Schrijven is mijn grote passie. Wat ik zo leuk vind aan mijn job is het vertalen van de soms wel erg technische materie in begrijpelijke mensentaal. Soms een hele uitdaging, maar mijn collega’s maken altijd tijd vrij om mij uitleg te geven. Naast schrijven houd ik enorm van organiseren. Ik kijk er dan ook naar uit om binnenkort weer vanalles op poten te mogen zetten.”

   Wat ze ook zo boeiend vindt aan haar job is de verscheidenheid aan taken. “Ik mag blogs en customer cases schrijven, newsletters maken, de website onderhouden, social media campagnes opzetten, maar ook events en beurzen organiseren, zorgen voor klantengeschenken en binnenkort zelfs webinars regelen. Ik hou echt van die variatie!”

    

   Unieke sfeer

   Er werken mensen van verschillende nationaliteiten bij Go4Logistics en dat is voor Els een echte meerwaarde. “Ik houd van het internationaal karakter van ons bedrijf. We komen van overal, en kunnen zo veel leren van mekaar. Tegelijkertijd zijn we allemaal even gedreven, open-minded en hebben we respect voor mekaar. Dat zijn voor mij basiswaarden om me ergens goed te voelen. En ja, er is ook nog tijd om plezier te maken. 😊 Binnenkort staan er terug leuke team activiteiten op de planning. Dat heb ik echt wel gemist!”

    

   Internationale ambities

   Els kijkt heel hard uit naar de internationale toekomst van Go4Logistics en naar de opportuniteiten die dit meebrengt voor haar job. “We gaan Go4TMS implementeren bij de buitenlandse dochters van onze klanten. Dit creëert ongetwijfeld mogelijkheden voor boeiende marketing & communicatie activiteiten. Ik zal ook nieuwe mensen leren kennen en veel kunnen bijleren, en dat geeft me veel energie.”

    

   Wil jij ook meer te weten komen over de Go4Logistics familie? Hou dan onze volgende e-newsletter in de gaten.
   Nog geen abonnee? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

   «
   »