13 sep, 2022

  Go4Logistics is verhuisd naar Atlantic House

  13 sep, 2022

   13 september 2022 – Go4Logistics, ontwikkelaar van oplossingen voor transport- en logistieke bedrijven, is verhuisd. Het nieuwe kantoor bevindt zich op de 9de verdieping van het bekende Atlantic House in Antwerpen Noord. De nieuwe werkomgeving heeft tal van troeven, zowel voor de medewerkers als voor de klanten van Go4Logistics.

    

   In de zoektocht naar een nieuw kantoor speelden allerlei zaken mee: een goede bereikbaarheid, groeipotentieel, een moderne infrastructuur, voldoende parking voor personeel en bezoekers,….  Al deze wensen konden ingewilligd worden door Atlantic House.

   Veerle Goossens, CEO van Go4Logistics, is helemaal in haar nopjes over het nieuwe kantoor: “Dankzij de uitgebreide faciliteiten van Atlantic House kunnen we onze medewerkers een aangename werkomgeving bieden. Het is bovendien niet alleen een nieuw en modern kantoor, maar ook future proof voor onze groei. Daarnaast is het de ideale locatie voor het ontvangen van klanten en partners. De aanwezigheid van een restaurant is hierbij een extra troef.”

   Ook Joeri Lyssens, CTO en co-founder, is opgetogen: “De nabijheid van en mooi uitzicht over de haven van Antwerpen toont nog eens het hart van onze business. En er is natuurlijk ook plaats voor het nodige plezier, dankzij onze eigen kickertafel, darts én pooltafel. Kortom een topomgeving waar hard wordt gewerkt, waar we constructief kunnen samenkomen met klanten en partners én plezier kunnen maken!”

    


   Persinformatie & beelden

   Go4Logistics, Els Put, ep@go4logistics.be, GSM 0486 988399

    

   Over Go4Logistics

   Go4Logistics ontwikkelt oplossingen voor transport- en logistieke bedrijven vanuit een ruime ervaring in de sector zelf. Geïnspireerd door de noden van ondernemers in transport en logistiek werd GO4TMS als een nieuwe, innovatieve totaaloplossing ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central, voorheen Microsoft Dynamics NAV genoemd.

   www.go4logistics.be

   «
   »