25 okt, 2022

  Medewerker in de kijker: Usama Bin Aamir, TMS Developer

  25 okt, 2022

   In de rubriek ‘medewerker in de kijker’ vertelt een collega wat hem/haar drijft bij Go4Logistics. Deze keer is het de beurt aan Usama, TMS developer bij Go4Logistics.

    

   Geen seconde spijt 

   Usama, afkomstig uit Pakistan, ging na zijn studies aan de slag als .NET developer. Al snel wist hij dat hij zijn carrière ergens anders wilde verderzetten, meer bepaald in Europa. Europa sprak hem enorm aan, oa. omwille van de verbondenheid tussen de landen. Via AIESEC, een organisatie die pas afgestudeerde jongeren de kans biedt om betaald stage te lopen in bedrijven wereldwijd, kwam hij in contact met verschillende bedrijven. Hij moest niet lang nadenken, zowel de jobinhoud als de bedrijfscultuur bij Go4Logistics sprongen er voor hem uit. Hij kwam naar België in februari 2019 en hij heeft het hier erg naar zijn zin.

    

   Kansen

   Usama was en is erg geïnteresseerd in nieuwe technologieën. De job van Microsoft Dynamics 365 AL developer was hem dan ook op het lijf geschreven. Sinds zijn start als trainee heeft hij enorm veel geleerd én heeft hij heel wat kansen gekregen. Usama is hier heel dankbaar om: ‘Niet alleen hebben mijn collega’s me enorm veel geleerd, ik heb ook het vertrouwen gekregen om uitdagende projecten aan te gaan. Ik begon als ‘trainee’, daarna werd ik ‘junior developer’ en nu kan ik met trots zeggen dat ik ‘developer’ ben! Ondertussen ben ik gespecialiseerd in customizations, wizards, planning en third party integraties. Ik hou van de diversiteit in mijn job, en ik heb zin om nog veel meer bij te leren’.

    

   Fijne werkomgeving

   Usama werkt graag bij Go4Logistics, om meerdere redenen. ‘De ondersteuning van de collega’s is voor mij van onschatbare waarde. Ze zijn er niet alleen om me vanalles bij te leren, ze geven me ook de kans om nieuwe ideeën aan te brengen. Daarnaast vind ik het geweldig dat Go4Logistics een multicultureel team heeft. Er werken mensen van over de hele wereld bij ons. Het respect dat ik voor mijn cultuur krijg, stel ik erg op prijs. Teamwork en respect zijn waarden die voor mij heel belangrijk zijn. ’

    

   Bezige bij

   Ook buiten de werkuren zit Usama niet stil. Hij speelt gitaar, vroeger zat hij zelfs in een band. Daarnaast reist hij graag, vooral binnen Europa. Hij houdt van de architectuur en van de openheid van het Europese volk. Verder gaat hij graag op restaurant of naar de film. Op dit moment vind je hem regelmatig op de baan, want zijn rijbewijs halen is zijn volgende doel.

    

   Wil jij ook meer te weten komen over de Go4Logistics familie? Hou dan onze volgende e-newsletter in de gaten.
   Nog geen abonnee? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

   «
   »