INTEGRATIE

Maximale efficiëntie

Wil je manueel werk zo veel mogelijk beperken? En menselijke fouten vermijden?
Go4Integration zorgt voor een koppeling met alle software systemen binnen je bedrijf zodat je nog slechts één platform hebt om in te werken.

Integraties met transport software 

Spaar tijd uit
Door de integratie van Go4TMS met externe systemen hoef je informatie geen twee keer in te voeren. Hierdoor win je niet alleen veel tijd, je vermijdt ook dat er fouten worden gemaakt.

Standaard én op maat koppelingen
Ons systeem is onder meer gekoppeld met boordcomputer systemen, ERP systemen, WMS systemen, route optimalisatietools, EAM platformen, OCR oplossingen, … Daarnaast gaan we geen enkele andere integratie uit de weg.

Snelle en eenvoudige integratie
Onze Go4TMS oplossing is zo gebouwd dat we makkelijk kunnen aansluiten op externe systemen. Bovendien hebben we integratie specialisten in ons team die ook jouw IT afdeling kunnen ondersteunen in de integratie vraagstukken.

De ideale route voor je chauffeur

Een goede planning van je transportopdrachten is één. Daarnaast wil je natuurlijk zeker zijn van de ideale route. Dat kan dankzij een koppeling met een route planner tool. Deze gespecialiseerde pakketten genereren de ideale routeplanning volgens een bepaalde intelligentie.

Opdrachten naar je chauffeur sturen

Door een koppeling met de boordcomputer krijgt de chauffeur de planning meteen doorgestuurd en kan die op zijn beurt informatie over de levering terugkoppelen naar het Go4TMS platform.

Orders op één plaats registreren

Heb je elke dag grote volumes aan opdrachten te verwerken, dan kunnen deze automatisch in Go4TMS worden ingelezen dankzij de Order Import Module. Hierdoor kan de tijdrovende manuele order ingave volledig geëlimineerd worden. Ook een integratie met je WMS-systeem kan ervoor zorgen dat orders niet meer dubbel moeten worden ingegeven.

Je assets efficiënt opvolgen

Vaak heb je veel (verschillende) assets die goed beheerd moeten worden. De integratie met een asset management platform zorgt voor een effectiever onderhoud en een verhoging van de productiviteit. Je vermijdt bijvoorbeeld dat assets (onverwacht) uitvallen.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

“Dankzij de integratie van Go4TMS met het Ultimo platform kunnen we het onderhoud van onze assets efficiënt uitvoeren. Hierdoor sparen we tijd én kosten uit.”

Joris Emanuel | IT Manager, Van Moer

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

“Via een upload systeem kunnen klanten hun transportopdrachten snel en foutloos inlezen. Hierdoor sparen zowel de klanten als wijzelf een hoop tijd uit.”

Liesbeth Van Raemdonck | Project manager, VRD

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

“Dankzij de koppeling met een pakket voor het opmaken van douanedocumenten zijn heel wat manuele handelingen niet meer nodig.”

Gavin Jones | Sales Manager Europe, Jetpak

Wil je ontdekken welke integratie voor jou een meerwaarde biedt?
We tonen het graag tijdens een gratis demonstratie.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner