RAPPORTERING

Sneller en beter beslissen

Is er een toename in het aantal orders? Wat is mijn brutomarge? Wat is het aantal lege kilometers? Hoe zit het met de leverbetrouwbaarheid? Met Go4Reporting heb je snel een antwoord op deze cruciale vragen.

Rapportage software voor transport

Vertrouw op onze expertise
We weten als geen ander welke inzichten transportondernemingen nodig hebben. Tel daar onze business intelligence expertise bij op en je bent zeker van de juiste oplossing voor jouw onderneming.

Krijg het inzicht dat JIJ nodig hebt
Om je onderneming goed te besturen én bij te sturen heb je antwoorden nodig op heel wat vragen, JOUW vragen. We bekijken samen welke inzichten jouw onderneming nodig heeft en welke rapporten daar bij horen.

Uitgebreid gamma rapporten & dashboards
Wij voorzien operationele en financiële dashboards, detail rapporten van je klanten, onderaannemers en chauffeurs, … Nog meer inzicht heb je met rapporten op maat en Power BI dashboards.

Rapporten op maat 

Welk inzicht je ook nodig hebt, we maken het gewenste rapport. Denk maar aan analyses van trafieken, specifieke statistieken voor klanten, kwaliteitsanalyses, opvolgingsrapporten op jouw maat, …
Go4TMS ondersteunt de leidinggevende, financiële, administratieve en operationele mensen met accurate, snelle en juiste informatie, op elk moment van de dag.

Power BI 

De meest complete inzichten krijg je met de Power BI dashboards. Naast de data van je TMS kunnen we ook andere databronnen aanspreken zoals je ERP systeem, CRM systeem, boordcomputer oplossing, financieel pakket,… We verbinden al deze data, verrijken ze en zetten ze om in overzichtelijke dashboards.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

“Leverbetrouwbaarheid is een heel belangrijk gegeven in de distributiewereld. Dankzij Go4Reporting hebben we in één oogopslag meer inzicht.”

Liesbeth Van Raemdonck | Project manager, VRD

Wil je ook meer inzicht krijgen in je business? 
We tonen graag hoe dit kan tijdens een gratis demonstratie.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner