WMS SOFTWARE

Zekerheid over je transport van morgen

Heb ik alle goederen binnen voor het transport van morgen? Dé cruciale vraag bij cross docking.
Met de cross dock scanning oplossing van Go4Logistics heb je altijd een accuraat overzicht welke goederen binnen zijn en welke niet.

WMS software voor transport

Heb snel zicht op wat is toegekomen
Door het scannen van alle goederen die toekomen heb je een accuraat overzicht welke goederen binnen zijn en welke niet. Gedaan met het manueel afvinken van lijsten, of onnodig zoeken naar een pallet dat niet geleverd werd.

Zet de goederen meteen klaar op de juiste plaats
Na het scannen krijg je onmiddellijk te zien waar je de goederen moet klaarzetten voor het uitgaande transport. Je kan dus gerust zijn dat de juiste artikelen met de juiste vrachtwagen zullen vertrekken.

Alle goederen op tijd bij je klant
Door de integratie van Go4WMS met Go4TMS zal het systeem de binnengekomen goederen onmiddellijk matchen met de transportopdracht in Go4TMS. Door Go4WMS ben je dus zeker dat je alle goederen op tijd kan leveren bij je klanten.

De juiste goederen op de juiste vrachtwagen

Als er iets niet matcht met het order of als een pallet niet in een bepaalde zone mag staan, krijg je een foutmelding. Je kan dus gerust zijn dat je geen fouten maakt, en je klanten de juiste goederen ontvangen.

Real time inzicht met het web portal

Zoals je als consument real time info krijgt over de status van je levering, zo wil ook jij je klant informeren. Met Go4WMS heb je 100% accurate info en in het web portal maak je dit zichtbaar voor je klant.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

“We weten nu met 100% zekerheid wat er binnen is en wat niet, zonder hier veel tijd aan te besteden. De magazijniers kunnen dus meteen beginnen met het klaarmaken van het uitgaande transport.”

Liesbeth Van Raemdonck | Project manager, VRD

Wil je ook je cross dock activiteiten optimaliseren?
We tonen graag hoe dit kan tijdens een gratis demonstratie.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner